sidro
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
fora je u smirenosti i dobrom uticaju gledanja u vodu, biti u prirodi, uzivati ...majcheki:Meni je stvarno mnogo gadno da pravim ružu od gliste na udici. U čemu je fora s tim pecanjem uopšte? Jel idete na pecanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fora je u smirenosti i dobrom uticaju gledanja u vodu, biti u prirodi, uzivati ...majcheki:Meni je stvarno mnogo gadno da pravim ružu od gliste na udici. U čemu je fora s tim pecanjem uopšte? Jel idete na pecanje?

CaLiMeRo:Ma u redu je sve to, ribe, mamci, varalice i ostale trice.
Ali ustajati u pola 4 ujutru da bi se išlo tamo negde na Tisu!?! :shock:
Ne razumem tu strast.
Radije spavam. :wink:
<((()>< <((()>< <((()><
Nisi ti danas pametan zato sto nisi pijan nego verovatno zato sto nisi otisao na pecanje.sinnke:Tako stavljena glista je daleko uocljivija za ribu nego stavljena duz udice.
Zavisi sta pecas. Glista je najbolja za pastrvu samo je zabranjena, zato sto su pastrve lude za glistom.
Ja sam lovio klenove. Samo skakavac bude na udici. To ti je prava umetnost, zato sto se lovi po povrsini i vide te. U momentu kad zabacis pred klena, skakavca moras biti savrseno miran inace zbrise dok si trepnuo. Ima tu jos mali milion fora. Ja pecam ceo zivot i jos puno toga neznam. Najbojle lovim klena i pastrvu mogu se cak strucnjakom nazvati.
To ti je vrsta ribolova de nisi stalno na jednom mestu. Ja sam da bi ulovio desetak klenova prelazio i po 15 kilometara dnevno.