Peacocks

wild_child

Elita
Poruka
18.479
Ne znam zašto zapravo otvaram temu, nemam čak ni konkretno šta da kažem al mislim da ste baš bezobrazni što Peacocks nema svoju temu :lol:
:zskace:

Ja mnogo volim Peacocks i želim da opljačkam Peacocks, strpam ceo Peacocks u magičnu rastegljivu vreću ( bez prodavačica) i onda da ga istovarim u svoj sobu i da se valjam u njemu i vrištim od sreće kao ludača koja je zaboravila jutarnju dozu lekova.
A posle da se oblačim u svu onu lepu odeću.

:zelenko:

Jao a meni se sviđa baš :D
Doduše pogledala sam malo farmerke i majice ( neke s printovima ) i bile su onako, ništa posebno ali recimo videla sam baš puno lepih muških košulja:)

Ja sam tamo kupio par super stvari.Dva duksa, dve majice dugih rukava, i kosulju....jako je dobro sto dele ofingere ..to je bas onako..super potez.....bas su mi se svideli i sigurno bih kupio vise stvari kod njih da se u medjuvremenu nisam totalno zakucao u pull and bear , tamo sam potrosio sav budzet, i onaj za crne dane, sad sam miran....

Volim Peacocks, imam sobne cizmice i rajf - krunicu (zapravo tijaru). :lol:

Inace, preko cele godine na indeks daju 10% popusta za studente, osim na vec snizene stvari. :)

Meni su skoro sve njihove stvari lepe i većinu bih nosila :heart: Materijali, istina, nisu nešto kvalitetni, sve je neki poliester i slično, ali pošto nisu skupi, onda može i to.

Wild Child, veoma duhovit post, baš sam se nasmejala.

A ja još uvek cmizdrim što nisam kupila ovu torbu
405954_113997645387672_100003323104392_85718_2000890298_n.jpg

Dopadaju mi se njihove torbe.
U mom su fazonu.

Dražesne su im i pidžamice, i povoljne, koliko sam primetila.

Trenutno sam zaljubljena u jedne njihove baletanke.
Mislim da su se i one u mene zaljubile. :)

Kao kupila ih je neka druga firma, ali nije kupila sve prodavnice. Prodavnice koje je kupila radiće sa njihovim stvarima (npr ona na Terazijama) a ostale se zatvaraju. Ta druga firma je u nekom drugačijem fazonu tako da nešto ne verujem da će biti pikoks šareniša više... Tj možda u New Look*-u.

Wild-ja sam imala sličnu reakciju kad su zatvorili Top Shop i Doroty Perkins. Preživela sam nekako, mada teško...

E baš sam i ja danas svratila tu kod nas u centar - onaj Peacocks koji je držao robu za muškarce i decu se zatvorio i roba je preseljena u onaj za žene tako da sada zvanično imamo dva Peacocksa i oba su m/ž.
Koliko vidim dobili su nove kolekcije i nema nikakvih najava likvidacije i sniženja.
Inače na vratima piše čini mi se Bn Bos ( ili tako nešto) da je vlasnik tako da se to uklapa u to što kažeš Trilijan:D

Nisam ni znala da smo imali D.P kod nas...kasnim skroz :lol:

Ima li iko pojma sta je sa Peacocks radnjom na Terazijama u Beogradu?? Obozavam ovaj brend, kupila sam kod njih jedne preslatke cipele [tako male pare a super kvalitet] i neke haljine sam htela da uzmem kad ono....
Ima li igde u gradu jos njihovih radnji osim one bogu iza nogu u nekom satro outlet centru?

Znam, sve znam...I meni je to bila omiljena radnja i uopšte ne kapiram kako su bankrotirali.
Svojevremeno sam kod njih kupila genijalnu plavu poštarsku torbicu...da sam znala da će zatvoriti kupila bih ih još 5 i to u svim bojama:(
Njihove farmerke su mi najlepše stajale..
:(

Razumem tvoj bol :sad2:
Zaista ne razumem kako su oni pukli, dok neke radnje opstaju godinama, kad god zadjem u njih pitam se ko tu kupuje uopste.
Nadam se da je ostala radnja u Galenici u Bg, jednom sam bila tamo, ali su tada poceli vec da prodaju obucu iz recimo BN Bos-a, nije mi to bilo jasno...

Back