peace

E jos nesto sam zaboravio,ajde napisite imena bendova koji danas 'funkcionisu' a koja bi po vama svoje fanove imali u Woodstock generaciji,meni prvo na pamet pada BLACKMORE'S NIGHT mada rici blekmur pripada toj generaciji,mislim da bi sa svojim sadasnjim bendom nasao dosta fanova u ono vreme.

pocetkom 70-tih R'n'R je poceo da se menja i poprima sve tvrdji zvuk,pogledaj Ledd Zepelin i muziku koju su svirali (hard rock) a imali su hipi fanove pa i neke pesme koje asociraju na hippe pokret npr. going to California iz 71. Iskren da budem neznam o deep purple mnogo,imam jedan jedini njihov disk the best off,ali verujem da je tih godina veliki broj hipika 'prisio' uz hard rock bendove.Nije valjda od jednom stvorena nova generacija R'nR fanova jeste da su dosle i mladje generacije ali i stariji rokeri su prihvatili novi zvuk.Ne znam mozda gresim ali od sredine sezdesetih ja ne znam ni za jedan pokret koji je prihvatio R'nR osim hipika(mozda gresim).
u svakom slucaju Deep purple sa woodstokom nemaju veze jer su kasnije fomirani ali potrudio sam se da pojasnim na sta sam mislio,nadam se da sam uspeo.

Back