PDF POLITIKA ILI PISKENJE U PESKU?

KOLIKO VAM JE GODINA?

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cenjeni gospodine u kakvoj ste to vi vukojebeini živeli

Cenjeni Misoni pridružujem se

Cenjeni gospodine dobro primite

Gospođica histerična opet histeriše i nastavlja da laže

Gospođica skojevka je jedan od najboljih forumaša glasam za nju

Gospodine Jomini sada ste me razočarali i kao čovek i kao komunista,mada se to moglo i očekivati od Vas

Cenjena Registra isto kao kada se Vaši istomišljenici smeju i sprdaju sa čovekom koji iz protesta otseče sebi prst

Cenjena Registra Aleksandar Makedonski je sa 20 godina osvojio pola poznatog sveta,a Ivan I je na presto stupio sa 14 godina

Тек сада? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Naravno, mila..........objasnice ti kako je eu qraz zivi, kako ce rusi da nam daju topole ili kako li se sve ne zovu ti falusni totemi koje obozavaju........

I ne daj boze da pokusas da mu objasnis da se ne slazes.......odmah si izdajnik , prodana dusa, treba te straljati, zaklati........ali, nisu deca kriva, to iz kuce ide.......:thumbdown:

Sam si rekao da se gadis Rusije,prozivao si tu drzavu na osnovu 2 pijanca,tako da si sam sebe povodom te price diskriminisao.

Kome si ti i kad na ovom forumu ista pokusao da objasnis?jesi li ti zaista toliki mentol ili mislis da su to svi oko tebe :think:

Ti bre jednu prosto prosirenu bez psovke nisi sastavio,a objasnjavao na forumu nikada nisi......samo citamo tvoje izlive histerije.........

Naravno da iz kuce ide,a kakav si ti verovatno ti je glava porodice bio Ante Pavelic........ali zahvaljujuci perjanicama raznih "crnih babetina" koje su avanzovale u moderatore i administratore po forumima takav talog neko trpi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back