danex Primećen član Poruka 758 23.06.2012. u 15:52 - pddf problem #1 kako da u vec napravljenom pdf dokumentu vrsim izmene teksta. Verovatno je trivijalno,ali ja nzm,a hitno je.
kako da u vec napravljenom pdf dokumentu vrsim izmene teksta. Verovatno je trivijalno,ali ja nzm,a hitno je.
P Paganko Elita Poruka 16.640 23.06.2012. u 16:07 - pddf problem #2 danex: kako da u vec napravljenom pdf dokumentu vrsim izmene teksta. Verovatno je trivijalno,ali ja nzm,a hitno je. Kliknite za proširenje... Pa nikako. Odnosno može ali je dosta skrnavo. PDF ti je kompajlovan format i nije napravljen za kasnije izmene, već samo za pregled teksta.
danex: kako da u vec napravljenom pdf dokumentu vrsim izmene teksta. Verovatno je trivijalno,ali ja nzm,a hitno je. Kliknite za proširenje... Pa nikako. Odnosno može ali je dosta skrnavo. PDF ti je kompajlovan format i nije napravljen za kasnije izmene, već samo za pregled teksta.
pura moca Starosedelac Poruka 161.895 23.06.2012. u 16:19 - pddf problem #3 može može... Adobe Acrobat
P Paganko Elita Poruka 16.640 23.06.2012. u 16:25 - pddf problem #4 pura moca: može može... Adobe Acrobat Kliknite za proširenje... ima i PDFill Editor. Ali PDF fajlovima nije namena da se edituju i formatiraju.
pura moca: može može... Adobe Acrobat Kliknite za proširenje... ima i PDFill Editor. Ali PDF fajlovima nije namena da se edituju i formatiraju.