- Poruka
- 126
gliga123:Mrzi me da citam sta sve imas,pa bi te pitao jel imas Empire earth prvi deo .
imam i prvi i drugi deo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gliga123:Mrzi me da citam sta sve imas,pa bi te pitao jel imas Empire earth prvi deo .
Tippnet | CarDevil:samo reci zbog cega citao sam tvoje postove ako nesto trbeba da se brise to je onda tvoje teme i postovi po tome se vidi da si NOOB
P.S. nemoj da ides van teme jasno pise naslov ako ti se nesvidja promeni forum
-|The MilkMan|-:Noob ti kewa shto te israla,i nemoj mi se obracati , nishta tebi nisam rekao debilu...
PIRATERIJA JE ZABRANJENA NA OVOM FORUMU, TAKO DA AKO NEKO TREBA DA PROMENI FORUM, TO SI TI, MAJMUNE!
Tippnet | CarDevil:vazi druze reces mi to 3 maja kada zazvonim kod tebe kuci nemoj da neotvoris pa se onda kurci
-|The MilkMan|-:Brate, ne kurchim se ja, ti si se prwi wredjao, jel tako ili ne?
Tippnet | CarDevil:pa dobro je dogovoricemo se kada lepo dodjem
-|The MilkMan|-:Ma wazhi...Shto bash 3. maja?
Tippnet | CarDevil:ne,ti nisi video moj odgovor. Napisao sam da sam nabavio driver i teken sa sony i jos neke igre za sony
damnjan:aahaaaaa vrh...cucemo se ovih dana da se posalje to,OK? secas se maila mog? salji tamo cenu tekkna driver I i II i nek budu tamo simulatori pozzZzz
skyhook:poslao sam ti narudzbinu...
skyhook:poslata i adresa
damnjan:momce,sutra cu ti reci sta da rezes... i nadam se da ces prexutra poslati!?! poslacu ti adresu,,, znaci sve isto kao prosli put placanje??? pozzz
damnjan:ok i nista od dece qqruza nema niko prevod![]()
markoca:Ovde cu jedino da opomenem korisnika Tippnet | Cardevil. Zna on zasto. Tema kao ovakva postoji, tako da..... *cangr, cangr*