Pažnja

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
činjenica da su svi na neki način željni pažnje

najveći deo u smislu biti viđen, biti neko i nešto u društvu, biti u centru događanja, biti faca, riba, kakogod formulisali

barem u tinejdž periodu većina prođe te faze žudnje za pažnjom i privlačenjem iste a nekima je to jedina životna rabota

pa kako stojite sa tim pitanjem, koliko vam je bitno, jeste prošli te fazone, na koji način ste to činili i ono generalno pogled na taj sindrom

Inspired by †0verkill†

da,ja sam brinula za `popularnost` u 5 i 6 razredu
tebe ce da ogovaraju i ako si outsajder i ako si popularan.to je uvek tako.
samo treba da naucis da oguglas na to.
mene boli ono sto nemam za popularnost,drustvene krugove,whatever,nije me briga sta mi ko kaze ako mi nije bitan,a nije,jednostavno pustis da pricaju sta oce.posle ti ionako okrenu ledja,takva je danas vecina ljudi xD nadjes 1-2 ljudi s kojima se snadjes i eto ^^

Popularan u skoli?
Popularan u porodici?
Popularan na poslu?
Popularan na YouTube-u?
Popularan na Google-u?
Popularan medju politicarima?
Popularan na TV-u?

Ne moras samo u skoli da budes popularan. I zasto bi.

Mogu da kazhem da sam obichnu popularnost po broju poznanika zamenio suptilnim zadovoljavanjima moje tashtine umesto rogobatnim kurchenjem .
1jxl38.jpg

Ne zelim da budem u centru paznje i ne trudim se...ne volim ljude koji hoce da se druze sa nekim samo zato sto je popularan...
Pre nisam imao takvo misljenje, ali krsta menja zivotni tok...

da,ja sam brinula za `popularnost` u 5 i 6 razredu
tebe ce da ogovaraju i ako si outsajder i ako si popularan.to je uvek tako.
samo treba da naucis da oguglas na to.
mene boli ono sto nemam za popularnost,drustvene krugove,whatever,nije me briga sta mi ko kaze ako mi nije bitan,a nije,jednostavno pustis da pricaju sta oce.posle ti ionako okrenu ledja,takva je danas vecina ljudi xD nadjes 1-2 ljudi s kojima se snadjes i eto ^^

:okok:
potpis !

Poslednja izmena:

Back