Paznja i ego

Sve žene su iste i koriste takozvani Hivemind

Seti se onog debila Manesqin gde su sve žene pričale da takvog machoa nisu videle
Ma to ima veze sa ustaljenim sablonom ponasnja koji vecina nas usvaja. Da ih nemas poludeli bi i muskarci i zene. Zamisli da se svaki dan budis i pokusavas da udjes u opstinu nogom bez kucanja racunajuci da ces jednom uci.
Nego ja stavljam sarkazam na vec ustaljenu mantru. A imam osecaj kao da sam vec ozenjen sa svakom zenom 15 godina u braku i ona se breca za seks kao da cu danje pitam a ja odavno odustao i samo mi treba da znam gde je ostavila sol. Pogotovu na f o r u m u.

Povucem iskustvom, zapitao sam se ovo, jer mislim da je prethodna devojka moju istinsku paznju iza koje su se krila ozbiljna osecanja samo iskoristila zarad svog ega, iako nisam smatrao da je osoba koja bi tako nesto ucinila, no kada sam joj obistiinio svoje namere prakticno me je otresla a ja sam se osecao izigrano kao neki balvan...
da li ti je dala povoda da mislis da bi htela da bude sa tobom? ljubaznost prema nekome nije povod

Pa nije joj pisalo na celu svakako. 😀 Kao sto rekoh, imali smo lepu hemiju koja nije proistekla samo iz ljubaznosti, vec iz konstantnog flerta, muvanja, nekih prica na konto emotivnih tema i slicno... Zato sam ja na kraju i izneo svoje otvorene simpatije prema njoj, bez okolisanja, ne bi li dobio konkretnu povratnu reakciju koja bi mogla da se protumaci kao povod.

Pa nije joj pisalo na celu svakako. 😀 Kao sto rekoh, imali smo lepu hemiju koja nije proistekla samo iz ljubaznosti, vec iz konstantnog flerta, muvanja, nekih prica na konto emotivnih tema i slicno... Zato sam ja na kraju i izneo svoje otvorene simpatije prema njoj, bez okolisanja, ne bi li dobio konkretnu povratnu reakciju koja bi mogla da se protumaci kao povod.
pa jbg, negde ste se "izgubili u prevodu". nastavi dalje.

Pa to je sasvim cool brate. Sad ato kako gde... Koga briga. To sto si joj direktno rekao je pozitivno. Znaci da nisi neki klinac koji se vrti celu srednju sa ljubavnim ceduljicama ala ima neko ko te voli..
To ako ona nije umela da se nosi s time to je njen propust zar ne?

Ne posmatram kao njen propust, prosto odatle nije poslo na drugi nivo i to je to.

Sad zasto je to tako, moze se samo pretpostavljati... Mozda joj je samo znacio neobavezan flert, mozda nije htela nista vise, mozda nije spremna za nista vise, ili nesto cetvrto...

Ne posmatram kao njen propust, prosto odatle nije poslo na drugi nivo i to je to.

Sad zasto je to tako, moze se samo pretpostavljati... Mozda joj je samo znacio neobavezan flert, mozda nije htela nista vise, mozda nije spremna za nista vise, ili nesto cetvrto...
Brate, tvoj zivot i tvoje telo su tvoje vozilo. Nemas drugo. Nije sujetno ako mislis da ko nece u tvoj car parti da se vozi da oni propustaju parti.
Jel los tvoj car parti? Nesto ne valja?
Nista, na protiv, do jaja parti. Super parti.

Back