Paznja i ego

Aeneas

Aktivan član
Poruka
1.095
Pitanje pre svega za devojke, ali iskreno odgovorite.
Da li i u kojoj meri rado prihvatate paznju muskarca... Da li taj tip mora da vam bude simpatican, ili bas da vam se dopada, da li je mozda dovoljno samo da se gotivitie, ili pak paznju smatrate ozbiljnom stvari i pozitivno reagujete na nju samo ako zelite da se nesto konkretno izrodi iz nje. Ili pak je dovoljno da egu prija i vi se tu ne pitate mnogo.

Povucem iskustvom, zapitao sam se ovo, jer mislim da je prethodna devojka moju istinsku paznju iza koje su se krila ozbiljna osecanja samo iskoristila zarad svog ega, iako nisam smatrao da je osoba koja bi tako nesto ucinila, no kada sam joj obistiinio svoje namere prakticno me je otresla a ja sam se osecao izigrano kao neki balvan...

Ako si ti bio dobar prema njoj i ophodio se s postovanjem i obasipao ju paznjom i ona te tek tako ispalila, ona gubi. Nadam se samo da je bilo obostrano zanimanje u startu. Ponekad ljudi pogresno protumače tuđu kulturu i zelju da budu pristojni. Pomjesaju to s nekim znakovima sviđanja.

Bilo je obostrano, barem je tako delovalo... Mislim ako osecas bas jaku hemiju onda tesko da je produkt jednostrane fantazije. Trajalo je to neko vreme u onoj komfor zoni bez neke konkretizacije u praksi, bilo je pregrst flerta, pa sve do nekih ozbiljnijih otvaranja onako izokola na neke emotivne teme. Medjutim kada sam prilicno jasno naglasio, necu reci da sam se bas otvorio, ali nedvosmisleno izjavio otvorene simpatije prema njoj, prvo je preko toga presla nekako maherski bez povratnog odgovora i nastavili smo po starom, a drugi put kada sam rekao da mi bas vise ne prija da joj upucujem simpatije bez njene afirmacije dobio sam hladan tus u stilu razumem sve...

Ne kazem da je bila duzna da mi uzvrati, daleko od toga, to bi onda znacilo i da je moja paznja imala agendu, a nije, dolazila je spontano i neopterecujuce, no opet na kraju sam zavrsio konstantno se preispitivajuci da li sam i gde pogresio, da li je trebalo da budem konkretniji cim pre, da li je mozda stvarno sve vreme samo hranila svoj ego, ili nesto peto...

Da li i u kojoj meri rado prihvatate paznju muskarca... Da li taj tip mora da vam bude simpatican, ili bas da vam se dopada, da li je mozda dovoljno samo da se gotivitie, ili pak paznju smatrate ozbiljnom stvari i pozitivno reagujete na nju samo ako zelite da se nesto konkretno izrodi iz nje. Ili pak je dovoljno da egu prija i vi se tu ne pitate mnogo.

Povucem iskustvom, zapitao sam se ovo, jer mislim da je prethodna devojka moju istinsku paznju iza koje su se krila ozbiljna osecanja samo iskoristila zarad svog ega, iako nisam smatrao da je osoba koja bi tako nesto ucinila, no kada sam joj obistiinio svoje namere prakticno me je otresla a ja sam se osecao izigrano kao neki balvan...
Mislim da ti nju pogresno tumacis. ✔️ ❤️

Postoje takvi ljudi!
Kontaju da drugi postoje samo da bi drugi ljudi njima "skidali zvezde sa neba"!
Osim što je to odlika nezrelih ljudi, takođe je i karakteristika sebičnih i " onih što se stalno nešto dure", kad im nešto ne odgovara.
Šta će ti žena koja se "pekmezi" k'o malo dete? A'j mal'ko se porazmisli!
Sad,...ako se sam ložiš na takve, pa te fortaju od jutra do sjutra, onda se porazmisli da li si ti pametan?

O tome se i radi, mozda stvarno nisam. Zato rekoh, osecam se pomalo izigrano. Rado cu da pripisem da je moja greska u tome sto nisam ranije konkretno ili nesto rekao ili uradio, umesto sto sam se ulagao u tu komfor zonu.
To ti je pomalo klizav teren.Ako žena skapira da si ne daj bože buda.a, svakako si naje'.o!
Sve žene vole pažnju ,ali ne i "potrčka"!

Bilo je obostrano, barem je tako delovalo... Mislim ako osecas bas jaku hemiju onda tesko da je produkt jednostrane fantazije. Trajalo je to neko vreme u onoj komfor zoni bez neke konkretizacije u praksi, bilo je pregrst flerta, pa sve do nekih ozbiljnijih otvaranja onako izokola na neke emotivne teme. Medjutim kada sam prilicno jasno naglasio, necu reci da sam se bas otvorio, ali nedvosmisleno izjavio otvorene simpatije prema njoj, prvo je preko toga presla nekako maherski bez povratnog odgovora i nastavili smo po starom, a drugi put kada sam rekao da mi bas vise ne prija da joj upucujem simpatije bez njene afirmacije dobio sam hladan tus u stilu razumem sve...

Ne kazem da je bila duzna da mi uzvrati, daleko od toga, to bi onda znacilo i da je moja paznja imala agendu, a nije, dolazila je spontano i neopterecujuce, no opet na kraju sam zavrsio konstantno se preispitivajuci da li sam i gde pogresio, da li je trebalo da budem konkretniji cim pre, da li je mozda stvarno sve vreme samo hranila svoj ego, ili nesto peto...
Ја сам сконтао да то треба исказати што пре, дакле приликом другог пута да се сретнете, причате или из првог одмах с неба па у ребра иначе се сваким следећим сусретом шанса позитивног одговора смањује 50 посто у односу на претходни

Samo konkretno. 🙂😉🙂🤪❤️✔️
Pa za to je sada praktično kasno jer se cela ta priča završila jednim hladnim tušem po mene, u smislu da je sem njenog "razumevanja" izostala bilo kakva ohrabrujuća povratna reakcija.
Praktično je bilo, da kontam da si se primio i to je u redu, razumem, pa se čujemo...
Ne moze se nista ovako reci. Mislim moze, ali nije to to. Mozda je ona previse puta bila izneverena? Pa se sad I gustera boji. 😃❤️

Nope...

To veče kada sam bio siguran da će doći do poljupca ja sam napravio neku sramežljivu uvertiru sa rečima kao da sam u nekoj brazilskoj telenoveli, njoj se oči zacaklile dok je slušala to i onda je sa suzom u oku izjavila kako me sve razume i izvinjava se ako je "preterala" a onda smo se razišli...

Nope...

To veče kada sam bio siguran da će doći do poljupca ja sam napravio neku sramežljivu uvertiru sa rečima kao da sam u nekoj brazilskoj telenoveli, njoj se oči zacaklile dok je slušala to i onda je sa suzom u oku izjavila kako me sve razume i izvinjava se ako je "preterala" a onda smo se razišli...
Па ****** ти си крив, данас су жене/цуре кучке нису принцезе, такву што ти гањаш нећеш наћи.

Jok brate..
Nije imala nikakve namere a prijalo joj je da joj neko pruza svoje vreme i paznju.
To se desava kada dozvolis da se saplices u mislima,"da li bi bilo ok? "
Da li da je zqgrlim, da li da je poljubim, da li je rano da je zovek kod sebe, da li cu preterati i td..
Tako ostanete u tom smrznutom stanju. Ti se saplices dok njoj prija da je neko seta po gradu. Uzgred zenske mnogo vole da se setaju.. Ne znam zato. Mislim i meni prija to ali...

Back