PayPal - iskustva

Redovno za neka plaćanja i narudžbine. Radi savršeno za plaćanja. Da imaš račun u banci i karticu.
Ne znam kako je sa podizanjem, nije mi trebala ta opcija.
I treba ti email adresa. Tako ti recimo i drugi PayPal korisnici samo na tu adresu mogu uplaćivati novce. Ako ti neki prodavač umesto robe vraća novce, sednu ti na račun za 2-3 dana.

Ja sam ga koristio ranije u svrhe primanja novca iz inostranstva i jako je losa opcija. Uvek ubace neke hidden feeove, ako ti salje neka firma a ne fizicko lice mogu da traze neku dokumentaciju i razne gluposti. Ako im ne dostavis stavljaju katanac na racun dok ne sredis. Meni su tako zarobili pare jednom. Payoneer je najbolji.

Pozdrav novi sam sa PayPal nalogom pa sam hteo da vas pitam. Da li je moguce da mi legnu pare na PayPal nalog bez kreditne ili devizne kartice? Posto su mi poslane pare na PayPal jos pre 3 dana i jos je na čekanje

Paypal nije losa stvar,ali sto se tice zastite kupaca i prodavaca,taj sistem im je otisao u tri lepe.Svako moze svakog zavrnuti ako se radi o digitalnoj robi.Tako da ako ces za to,izbegavaj,i gledaj skrill ili slicne,gde je bolji malo sistem sto se toga tice,a ovako slanje poznanicima ili primanje sasvim solidno.Prosle godine su naplacivali za podizanje novca 5eur kod nas,al vrv zbog covid je sad free,al nadam se da ce tako ustati,puno je 5e da ti skinu...

Прво мораш добити могућност за монетеризацију. Након тога повезујеш твој банковни рачун, а након тога, по твојој жељи, повезујеш paypal са рачуном у банци. И то је то. Ако није нешто ново интегрисано, онда је ово начин.

Back