Pauza

Rezervisala sam vikendicu usred šume

bez ljudi
bez TV-a
bez radija
bez interneta

Prilično sam uzbuđena jer nikad nisam bila sama sa sobom, to je za mene nesto skroz novo.
Plan je da odspavam do kasno, ali je moguće i da ću vjerovatno rano ustati zbog nivoa kiseonika, mi u gradu na to nismo navikli..........možda ne spavam dobro zbog nepoznatih zvukova, šuštanja ili pucketanja u šumi šta znam , imali zimi života u šumi? trčili nešto po šumi!? šta ako mi bude dosadno? dobro ponijet cu e reader sa sobom, dobru obuću

da li ste bili nekad sami sa sobom daleko od svega? kako vam se činilo?

c25974b24218a978432d6b10e4fe2e5f.jpg

Jesi se popodela do gore? Ako nije preosobno pitanje jesi li puno platila rentanje kucice?

Jesam se popela :))))

A na drugo pitanje sto je rekao jedan rus koji je kupio izuzetno bjesno auto a moji sinovi bili mali i otrcali do njega i pitaju “a koliko je to koštalo “ a rus se smjeska i kazuje “mališani o parama se ne priča ili ih imaš ili nemaš “

:)))

Jesam se popela :))))

A na drugo pitanje sto je rekao jedan rus koji je kupio izuzetno bjesno auto a moji sinovi bili mali i otrcali do njega i pitaju “a koliko je to koštalo “ a rus se smjeska i kazuje “mališani o parama se ne priča ili ih imaš ili nemaš “

:)))

Ne razumijem ovaj drugi dio, ali vise nema ni veze. Postoji net lako se sazna. To moze pricati tvojoj djeci, a ne meni........

Ovoliko o tajnama ruki. Razumijes li bit moga pisanja sada?

https://www.hexenhaus-annweiler.de/

Poslednja izmena:
Ne razumijem ovaj drugi dio, ali vise nema ni veze. Postoji net lako se sazna. To moze pricati tvojoj djeci, a ne meni........

Ovoliko o tajnama ruki. Razumijes li bit moga pisanja sada?

Ne razumijem kako neko ima vremena i ambicija da pretražuje slike s pomoći googla

Nikad mi to nije palo na pamet

Iskreno šokirana sam

Back