Pauza izmedju dve smene manja od 8 sati

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cesto mi se desava da radim iz druge u trecu smenu i iz trece u drugu smenu.Dakle odmor izmedju dve smene ni je 8 sati.Da mi se nesto nedaj boze desi kome da se obratim i dali neko snosi odgovornost.osecam umor zbog tih menanja smena.

Kasno ce biti ako ti se nesto desi. Procitaj ugovor koji si potpisao sa poslodavcem i vidi da li si zasticen takvog rada, ako ne onda je duzan da doda i tu stavku i da postuje ugovor a ako je to nemoguce a verovatno jeste ne preostaje ti nista drugo do da razgovaras sa sefom zamolis za razumevanje, da odes ili da se naviknes.

Cesto mi se desava da radim iz druge u trecu smenu i iz trece u drugu smenu.Dakle odmor izmedju dve smene ni je 8 sati.Da mi se nesto nedaj boze desi kome da se obratim i dali neko snosi odgovornost.osecam umor zbog tih menanja smena.
И ја сам радио тако, није то ништа страшно, таква су времена мора се радити тако, ако немаш неку другу варијанту за посао, чувај тај посао, боље и то него да будеш незапослен. Није то толико страшно, поздрав.

Back