Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cesto mi se desava da radim iz druge u trecu smenu i iz trece u drugu smenu.Dakle odmor izmedju dve smene ni je 8 sati.Da mi se nesto nedaj boze desi kome da se obratim i dali neko snosi odgovornost.osecam umor zbog tih menanja smena.
Cesto mi se desava da radim iz druge u trecu smenu i iz trece u drugu smenu.Dakle odmor izmedju dve smene ni je 8 sati.Da mi se nesto nedaj boze desi kome da se obratim i dali neko snosi odgovornost.osecam umor zbog tih menanja smena.
Kasno ce biti ako ti se nesto desi. Procitaj ugovor koji si potpisao sa poslodavcem i vidi da li si zasticen takvog rada, ako ne onda je duzan da doda i tu stavku i da postuje ugovor a ako je to nemoguce a verovatno jeste ne preostaje ti nista drugo do da razgovaras sa sefom zamolis za razumevanje, da odes ili da se naviknes.
Ne moze kasno ce biti.zakonom je propisano da pauza izmedju dve smene traje minimum 12 sati.Dakle budite jasniji sta ako mi se dogodi povreda na radu usled gubitka koncentracije zbog nedovoljnog odmora izmedju dve smene
И ја сам радио тако, није то ништа страшно, таква су времена мора се радити тако, ако немаш неку другу варијанту за посао, чувај тај посао, боље и то него да будеш незапослен. Није то толико страшно, поздрав.