krasuljak Buduća legenda Poruka 26.629 09.10.2012. u 13:39 - Paulo Kоeljo #201 A vrh mi je da si se samo zbog Koelja registrovala, pri tom digla temu iz 2005.
Rayela Legenda Poruka 71.814 09.10.2012. u 18:01 - Paulo Kоeljo #202 krasuljak: A vrh mi je da si se samo zbog Koelja registrovala, pri tom digla temu iz 2005. Kliknite za proširenje... E stvarno ce me oterate u grob sa ovim Koeljom. Sa foruma vec malo teze Pa taj bre ko Feniks, cas ga vidis, cas ga ne vidis, ali svaki dan vreba iz nekog budzaka. A Pepeljugica se mozda registrovala zbog Dzojsa, sacekaj, dan je jos dug.
krasuljak: A vrh mi je da si se samo zbog Koelja registrovala, pri tom digla temu iz 2005. Kliknite za proširenje... E stvarno ce me oterate u grob sa ovim Koeljom. Sa foruma vec malo teze Pa taj bre ko Feniks, cas ga vidis, cas ga ne vidis, ali svaki dan vreba iz nekog budzaka. A Pepeljugica se mozda registrovala zbog Dzojsa, sacekaj, dan je jos dug.
krasuljak Buduća legenda Poruka 26.629 09.10.2012. u 18:49 - Paulo Kоeljo #203 Rayela: A Pepeljugica se mozda registrovala zbog Dzojsa, sacekaj, dan je jos dug. Kliknite za proširenje...
Rayela: A Pepeljugica se mozda registrovala zbog Dzojsa, sacekaj, dan je jos dug. Kliknite za proširenje...