Pauk na mreži

Bilo bi preterano da nabrajam teška prilagođavanja kojekakvim tehničko-tehnološkim "revolucijama"...Pogotovo što ovo crnjenje ekrana "vuče"na literaturu,istina čudnu i novu po mnogo čemu,ali ipak literaturu.
Ipak,da bih razjasnio,prvo sam sebi,a time i vama ovaj fenomen u kom trenutno potencijalno i modalno komuniciram,trebalo bi da sagledam sebe u tom sajber svetu
Mislim da nisam prvi,a voleo bih da sam među poslednjima...Da se,kao do sada sa svim novotarijama iskristališu odnosi i izpozicionira se jedan opušteniji odnos.
S mobilnom telefonijom se to več izdešavalo-ušla upotreba u normalne,opuštenije tokove.
Mreža,veoma bogata sadržajima.još je nešto ispod vrha amplitude korištenja.
Korištenje radiotalasa,radiostanica i radioaparata je duboko na silaznoj putanji...A sečam se da smo (klinac sam bio)plaćali "radio pretplatu" koja je imala i posebnog naplačivača!
Biće to i s ovom mrežom slučaj!
Šetaće po njoj pauci slobodno i bez daška vetra pokreta klika nekog miša...

Covi,-dragi moj futurista tj. futuristički oportunista
tebe
tvoj prijatelj pozdravlja i svaku riječ potpisuje
odista...

P.S.
...ne što si mi prijatelj nego što sam sretan da moj prijatelj ispravno misli, kako to ja smatram,....

...Covi,-rat samo onima koji drijemaju i ne dolaze.Samo četkaju, virnu
i prolaze...

P.S.
...dana 14.5.
Zabilješen pomor somova na Dunavu.Sumnja se na Alasa pod nadimkom C. ali ništa nije potvrdjeno.
Upadljivo miješanje Njedovoe faraonns_ske Svjetlosti ...ne demantuje
ali
vetuje...

"prilagođavanja kojekakvim tehničko-tehnološkim "revolucijama"..."

i pitanje je da li ce se na kraju ispostaviti da nam sva ta prilagođavanja koriste..........

"Šetaće po njoj pauci slobodno i bez daška vetra pokreta klika nekog miša..."

šetaće, to je skoro izvjesno....nego je mnogo bitniji gdje cemo tad biti mi, mislim dokle cemo biti dogurali u tom trenutku....?

nekako ovo sve kapiram kao povezano sa temom "Citanje misli" dok unapredjujemo te razne moderne vidove komunikacije i razne medijske tehnologije......zanemarujemo i gubimo talenate za one prirodne zastarele...poput telepatije, intuicije, citanja misli......

faraonn;bt142696:
...Covi,-rat samo onima koji drijemaju i ne dolaze.Samo četkaju, virnu
i prolaze...

P.S.
...dana 14.5.
Zabilješen pomor somova na Dunavu.Sumnja se na Alasa pod nadimkom C. ali ništa nije potvrdjeno.
Upadljivo miješanje Njedovoe faraonns_ske Svjetlosti ...ne demantuje
ali
vetuje...

...more izgleda da su izašli na suvo , pa sad haraju društvom ... neuništivi su somovi -- vest je falširana ...:think::think::dash::dash:

...pa nisam siguran da stvar treba tako sagledavati ... naime radio je rodio : TV , bežičnu telefoniju i sl. ; oni rodiše računar , ovaj pak rodi internet .................dakle , te stvari su kao ljudi ...jedni rađaju druge i kroz njih žive ...genetika bolan ...genetika ...samo je ovde reč o tehnološkoj , koja uskoro ulazi i u biološku .... uskoro možeš očekivati prvi hard disk tehničkobioloških svojstava.... ćudo buraz!...ćudo ko bosanac !

Back