Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Stvarno si zaslužio da budeš moderator. Svaka ti čast. Ja bih ih momentalno banovala do kraja života.![]()
Ma neka ih nek se "prazne", dok je to u granicama normale ...

Zabava, ventil ...a ne naučni skup. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno si zaslužio da budeš moderator. Svaka ti čast. Ja bih ih momentalno banovala do kraja života.![]()
Mesić u saradnji s Tuđmanom a pod pokroviteljstvom Nemaca, Holanđana i Amerike, organizovao je Hrvate na oružano otimanje onoga što nije njihovo. Kao i neustavno delovanje u toku smišljenog rasturanja federacije.Tokom svega ovoga pobijeni su mnogi Srbi - ali i Hrvati, kao reakcija. Ima pretpostavljam i hrvatskih majki koje ovoga smatraju zločincem. Tako da "dobro" ima svoje dve strane ... Kao i naše "zlo".
@ Laci..
cestitam na poziciji moderatora...iako uglavnom ne dijelim tvoje misljenje vjerujem da ces biti objektivan, i da ti mi, nekolicina Hrvata na ovom forumu, necemo biti "na zubu"
tema...
zaboravio si da je Srbija bila prva koja je srusila Ustav SFRJ kao i da se SFRJ raspala na njene sastavne dijelove, sto su ustanovili najbolji pravni strucnjaci
nije istina...protiv Tudmana nije nikada podignuta optuznica, a da su imali dokaze , mogli su i prije nego je umro
ali ocito nisu imali dokaza...jedino gdje se Tudman spominje je u trzv. "zlocinackom pothvatu" u optuznici Gotovini, a s obzirom da od te tocke optuznice, prema dosadasnjem toku sudenja, nece biti nista, zaboravi...
p.s. i nitko ziv i normalan ne presucuje zlocine nad Srbima
Nisam ja Sabcanin, ja sam Sapcanin...
Momci iz div-a [tj elita] su cisti i ovo je izmisljotima... Inace za DP smatram da je ljigav i ima mnogo vece grehove...Niko ne spominje cumetovog pulena Sandokana koji je popalio pola Sapca? A sad je poceo i da kupuje po Sapcu...
Braca Suvajdzici su prica iz devedesetih, kad su srs i sps bile na vlasti, od 2000te nista nisu uradili, a Vuk i Toske su cisti...Ti ne poznajes ljude i nemoj da pricas, pogotovu ne o mom gradu![]()
Braca Suvajdzici su se '90 dokazali kakava su marva , (vise su bili na robiji nego na slobodi) a DS kroz doticnog D.Petrovica saradjuje i ojacava takve likove u sadasnje vreme. Pa zar se nisu raspucali bas u zadnih 4-5 godina.Da nisu imali osnovu u vlast bili bi bar mirniji.
Koliko ja znam. A znam dosta, njih dvojica su se poprilicno smirili u poslednje vreme...
Po meni je DP jedna obicna ljiga od coveka, da vidis kakve ljude vuce za sobom u ds-u ovo sto mu se ovde pripisuje nije nista![]()
Tekst sa odgovorom zasto su se smirili imas u tvojoj temi Lokalni izbori u Sapcu .Ili evo ti direktan link
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=98878&datum=2007-01-19
http://www.b92.net/info/vesti/u_fokusu.php?id=286&start=0&nav_id=293396
Napad na aktivistkinju LDP-a
10. april 2008. | 17:42
Predsednica Omladine LDP-a u Novom Sadu Jelena Gregurić pretučena je danas dok je delila izborni materijal ove stranke u Novom naselju, rečeno je u LDP-u.
Jelenu Gregurić je nepoznati napadač više puta udario pesnicom u glavu, oteo joj izborni materijal i pobegao, kazali su u Liberalno-demokratskoj partiji. Policija je oko 16 časova izašla na lice mesta da obavi uviđaj, a nakon toga Jelena Gregurić biće prebačena u bolnicu kako bi se konstatovala težina povreda.
Srbi su jos jednom pokazali da su junacki narod, herojski - nebeski. Sta je veci dokaz junastva i herojstva nego pretuci devojku?
Bravo patriote, samo tako nastavite
ps. Sramota me je sto govorim istim jezikom sa vama i sto zivim u istoj drzavi... Niste daleko odmakli od praistorije... Mozda je on mislio da je izudara pesnicama pa odvede u pecinu? Ne bih se bas kladio ali mup ce to vec ispitati :-x:-x
Naravno,sta drugo i ocekivati od bednih moralnih izbljuvaka... To je tradicionalna srpska vrednost koju oni zele da sacuvaju-udri zenu pesnicom u glavu kada ne slusa.... A posto su kukavice ne smeju da se jedan na jedan pobiju sa nekim muskarcem...Jad,beda i gadost...
ma ljudi nije joj nista , tresla se suma rodio se mis ... prestanite da vredjate jedan citav naarod. To nije ni ispravno i normalno, koliko ja znam krivac je uhvacen "plujte" njega .Nemu dajte dijagnozu, zamisli kad bi ja sve clanove LDP-a nazvao narkomani samo zato sto se je Ceda narkoman.
ma ljudi nije joj nista , tresla se suma rodio se mis ... prestanite da vredjate jedan citav naarod. To nije ni ispravno i normalno, koliko ja znam krivac je uhvacen "plujte" njega .Nemu dajte dijagnozu, zamisli kad bi ja sve clanove LDP-a nazvao narkomani samo zato sto se je Ceda narkoman.
Jeste majku mu... Srbima ne valja ni kokain, a ceo svet ga šmrče...
sto se odmah pjenis partiJoto ?
post na koji odgovaras nije bio namjenjen tebi
a to da je Mesic ustasa, objesi macku o rep
Aghahaha, šta znaju Srbi šta valja. Nikad od Srba pravih ped.erčina, urokanih, ušmrkanih, usektašenih :-)
Ma Srbi su najpametniji narod, znaju sta ne valja, da ne generalizujemo ima svakakvih svuda, ali Srbinu kad pogledas sta vozi, kakva mu je kuca, porodica i novcanik odmah ti je jasno sa kime imas posla... Mi smo veoma inteligentni, sposobni, samo eto...nemamo srece sa parama i tako tim stvarima
![]()
da li se meni cini ili ste vi zalutali daleko van teme?