PATRIOTE SE BOJE !!!

filatelista:
Da sumiramo radikalsku vlast. Ukratko, ništa više od onoga što je radila i prošla, asvalt po ulicama, novi busevi i to je sve. Jesu stavili behaton ploče po centru, ali je i neko stavio evre u džep, pošto se ne može povatati cena, ugovori po kojima je nabavljano...jeste da su svi članovi SRS-a u parking servisu, da DSS drži SPENS, a SPS tržnicu i tako dalje. Što se tiče tih bašti, sklonjena je samo konstrukcija, ali su stolice i stolovi i dalje tu i sad izgleda još gadnije nego što je izgledalo, a što se tiče bašti u Zmaj Jovinoj, pa probaj da prođeš sa dečijim kolicima, pa se javi. Što se tiče borbe protiv korupcije i kriminala, nema ni jedne prijave za silna krivična dela, već se gradski sekretar za sport Milošević uvlači Bati Kan-Kanu i sličnim likovima...

Зар ја морам опет Вас Новосађане да подсећам да ДСС у НС не држи ништа већ су то бивши одборници ДСС-а које смо једва избацили из странке и неповратило се!

Torius:
Зар ја морам опет Вас Новосађане да подсећам да ДСС у НС не држи ништа већ су то бивши одборници ДСС-а које смо једва избацили из странке и неповратило се!
ja se izvinjavam, ex članovi DSS sa vrlo nejasnim statusom u gradskom odboru DSS-a. Čak i za mene koji dobro prati gradske prilike, dosta nejasna situacija.

Jerry Ropero:
richie blackmore i Marin55 su muslimani/Bosnjaci zagovornici i podrzavaoci radikalnog islama. Ja sam ih poodavno provalio a za vas ostale ne znam ;)
Ja sam tebi vec na onom forumu o Kosovu rekao da ne pricas takve gluposti o meni, koristis sto nisam ovde cesto. Srbin sam iz Novog Sada, a za ovog drugog sto si ga prozvao ne znam.
Smeta ti sto pisem o vasim brljotinama. Pisacu jos. Imali smo u centru i kod SPENSA stare betonske plocice koje su bile sasvim dobre. Onda su to vasi izvadili, pa stavili nove koje pucaju vec posle godinu. Zato ih i zovu Behatonci. sad to isto rade i na keju. A izvodjac slucajno bas Mirovicev kum. Ko je tu klepio lovu i koliko?
Za stanicu se zna, napravljena druga, samo da bi se nagradio radikalski sponzor. Sad idu autobusi sa obe, ali na svakoj mnogo redje, jer se svaki prevoznik odlucio za neku. Meni je svejedno koji je prevoznik, samo dodjem i pitam koji prvi ima za tamo gde hocu, ali sad teze nalazim autobus, a kola nemam.
A zna se i da ste izbacili zavod za izgradnju grada, odnosno utrpali ih u onu Neimarovu zgradu, da bi imali svoje sediste. E zato se bojite pitanja. Ima jos...

Back