PatriJote iz autobusa

Опет да поновим, поред силне полиције не видим начин да се могла украдена роба преносити. Појединачни случајеви су могући, али нешто више, нема шансе.

reci mi da li veruješ a sam ja bio na mitingu ili ne?
Био си и која је поента? :confused:

Patike su najmanji problem, jutros su svi zivi osudili paljenje USA ambasade i ostalih, ponovo smo u rangu sa AlKaidom, a Slovenija najavila da ce traziti i odstetu.
Ala smo im pokazali...:-x

...Pa ovaj sto neveruje nek pogleda...kako sa dve ruke poneti 10bombonjera, 3para patika, 6trenerki i 10majcica...i to sve sa zenskim rukama:shock:

То ће да покрије осигурање.

Иоле озбиљније предузеће плаћа дебело осигурање, поготово су могли ово очекивати, тако да Словенци могу да машу тужбама у празно.

Боље би било Словенцима да почну исплаћивати стару девизну штедњу што дугују, не само нашим грађанима.

ono što verujem da je gro onih koji su krali bili iz Bg i bliže okoline...
Тако је. Не може неко са стране ко је дошао да се снађе по силним улицама и да зна где је шта, па још да са украденом робом маршира по граду до аутобуса који су ко зна где паркирани, а успут полиције кол'ко хоћеш.

Večeras pričam sa čovekom koji je bio u Sava centru večeras.
Na parkingu autobusi, stižu patriote pravo sa molebana za kosovo, pune ruke: patika, cipela, odela, garderobe....
Sigurno nose na Kosovo da pomognu srpskom narodu.

STOKA!

Слажем се са тобом да је то багра, стока, некултура, итд.....
Али

1. Нису то патриоте, не употребаљабај назив из навике, чини ми се да алудираш на неку странку..... Зато ти кажем, добро се зна шта су патриоте......

2. Чини ми се да је већина, а можда и сви, из Бг или околине..... Логично је некако...

Večeras pričam sa čovekom koji je bio u Sava centru večeras.
Na parkingu autobusi, stižu patriote pravo sa molebana za kosovo, pune ruke: patika, cipela, odela, garderobe....
Sigurno nose na Kosovo da pomognu srpskom narodu.

STOKA!

svako kako ume i kako misli da treba

nego.... jel si gledo ove forumske kolegenice
bile danas na B92
Strelu i Bilju :D

pitam se, dal su tolko dobre one bombonjere... pochecu i to da jedem :D

Back