PatriJote iz autobusa

Mozda tu ima i neki posteni vlasnik. Nego, da mozda ne odobravas ako ne zalis?

nije ovde pitanje da li je bilo toga 5. oktobra...bilo je svakkao da je bilo...to je tada osudjeno i tako okarakterisano...problem je sto ja ovde ne vidim da si ti osudio ovakav cin niti ga okarakterisao kao huliganski!

Ja ne osudjujejem, jer i ovi iz BG.a su krali!
A sustina je da mnogi nemaju pare da kupe takve "marke"!
Zar ne shvatate sto je dobro da je ostalo na tome, mogla je ovo da bude prava socijalna revolucija, a vi proganjate nekog zbog par patika!

Zar ne shvatate sto je dobro da je ostalo na tome, mogla je ovo da bude prava socijalna revolucija, a vi proganjate nekog zbog par patika!
Znaci ako svi kradu, nije kriminal...
A za ovo podebljano vecu glupost nisam skoro procitao...nemas pare za markirano, pa ti ukradi-jednostavno.

A sta bi se desilo revolucijom? Nova vlast(ko god bio) bi vratila Kosovo u Srbiju?:roll:

Budimo iskreni, znamo da niko to nije to osudio, ili možda možeš da mi navedeš ime nekoga ko je uhapšen i osuđen zbog toga.
Ovde je stvar jasna, likovi čiji "idoli" nisu bili na mitingu sada pljuju po istom jer žele da skrenu priču sa skupa od pola miliona ljudi, koji je bio možda veći i od 5.oktobra, i da u stilu miloševićevog RTS proglase sve te ljude krimosima i lopovima, kao što je RTS ljude na sličnim skupovima, na kojima nije bio Milošević, svojevremeno znao da okarakteriše kao izdajnike i strane plaćenike.

Vidi ovako, prijatelju: bila sam tamo 05.10. i bila sam tamo danas. I tada sam pljuvala po kretenima koje je bolelo doope za razloge zbog kojih smo tamo bili. I sada pljujem po ovim idiotima jer su upravo ONI, skrenuli pažnju sa najvećeg mitinga u ovoj zemlji, unizili ga, obezvredili, a ne oni koji osuđuju.

Vidiš, da si radio kao novinar 90-tih, garant bi bio primljen u RTS. Prvo, i 5. oktobra su neki nosili i patike i mnogo toga još, pa to ne znači da je 5.oktobra izašla gomila lopova da svrgne Miloševića, naravno da je neko to izjavio, tada bi ga ti i slični tebi nazvali ko zna kakvim imenima. E sad, isti, a možda i veći broj ljudi nego 5. oktobra, i neuporedivo manje kradje, ali jbga, na mitingu nema tvog favorita i sličnih miševa i sada ti ne ostaje ništa drugo nego da pljuješ po svih pola miliona ljudi, jer je nekolicina ološa, kao i 5. oktobra iskoristila gužvu u nečasne svrhe. Mislim u najmanju ruku tekst ti odiše malicioznošću i licemerjem.
Pa 5.oktobra, samo one slike, stolice, fotelje...iz Savezne Skupštine vrede 10x više nego sve što je večeras pokradeno.Tada je to bio čist lopovluk,kralo se iz NAŠEG parlamenta, ali je retko ko to osudio jer se obarao diktator, u pitanju su bile demokratske promene, samo je bilo važno smeniti SM.

Ovo sada je krađa iz revolta, krađa isključivo strane robe iz onih zemalja koje su priznale Kosovo. Samo sada se za razliku od 5. oktobra, 100x više potencira ta krađa, a zanemaruje krađa Kosova.

Kako god, ne podržavam ni jedno ni drugo, krađa je krađa. Neznam samo da li u tome ima nešto dobro. Možda smo im pokazali zube, možda smo ih naterali da se bar malo zamisle. Možda smo mogli da budemo fini, dobri....da se ništa od ovog nije desilo...I šta? Svi bi u toku mitinga izveštavali o tome, a sutra bi ceo svet to već zaboravio.

Šiptari su počinili mnogo krađa, zločina, milion puta gorih od ovog večeras. Stalno su pretili ratom, da su spremni na sve......i dobiše na kraju državu. Mnogo puta se pokazalo da biti dobar znači isto i biti budala.

ubili su coveka... gore od toga nije moglo... opljackali su i demolirali...

sta sad je opravdanje "nema narod za patike pa se snalazi kako ko ume"... naopako...stvarno nemam komentar na to...

Pa 5.oktobra, samo one slike, stolice, fotelje...iz Savezne Skupštine vrede 10x više nego sve što je večeras pokradeno.Tada je to bio čist lopovluk,kralo se iz NAŠEG parlamenta, ali je retko ko to osudio jer se obarao diktator, u pitanju su bile demokratske promene, samo je bilo važno smeniti SM.

Ovo sada je krađa iz revolta, krađa isključivo strane robe iz onih zemalja koje su priznale Kosovo. Samo sada se za razliku od 5. oktobra, 100x više potencira ta krađa, a zanemaruje krađa Kosova.

Kako god, ne podržavam ni jedno ni drugo, krađa je krađa. Neznam samo da li u tome ima nešto dobro. Možda smo im pokazali zube, možda smo ih naterali da se bar malo zamisle. Možda smo mogli da budemo fini, dobri....da se ništa od ovog nije desilo...I šta? Svi bi u toku mitinga izveštavali o tome, a sutra bi ceo svet to već zaboravio.

Šiptari su počinili mnogo krađa, zločina, milion puta gorih od ovog večeras. Stalno su pretili ratom, da su spremni na sve......i dobiše na kraju državu. Mnogo puta se pokazalo da biti dobar znači isto i biti budala.

Shark, paljenje ambasade može da bude revolt (ja u to ne verujem, ali ajde, kao, može da prođe) ali krađa patika iz revolta? Ej, čoveče, patike? To nema veze ni sa mitingom, ni sa Srbijom, ni sa Kosovom, ni sa patriotizmom, ni sa mozgom.

Možda smo im pokazali zube, možda smo ih naterali da se bar malo zamisle. Možda smo mogli da budemo fini, dobri....da se ništa od ovog nije desilo...I šta? Svi bi u toku mitinga izveštavali o tome, a sutra bi ceo svet to već zaboravio.

.

Znači uveselio si mi veče... :lol: :lol: :lol: Toliko gluposti u tako malo rečenica... :lol:

ubili su coveka... gore od toga nije moglo... opljackali su i demolirali...

sta sad je opravdanje "nema narod za patike pa se snalazi kako ko ume"... naopako...stvarno nemam komentar na to...

Neko je opravdanje, svakako. To se i na sudu uzima kao olaksavajuca okolnost! A ti ne moras da razumes...

Ne lupaj gluposti- "socijalna revolucija", pa ne zavrsava se samo na tome...nauci prvo.
Usput nauci definicije sta je kradja, mirni miting i sl. pa se javi;)

Nije najgluplje sto si cuo, samo tvoj um zadojen "bogatstvom" to ne moze da razume i predvidi...!

naravno da su deca sa beogradskih ulica.

al srbomrsci kao dellboy lakse mogu da prebole ako kazu da su to ljudi iz unutrasnjosti.

Tacno.

:shock:
E, idem ja časkom do grada, eto me brzo nazad, treba mi jedna plazma k'o leba a *** neam sad kintu. Fala ti mali lave što mi odade ovu dragocenu informaciju :lol:

Ne bih ti preporucila, ali ako hoces, idi, ne uzima se bas svakom, ja sam figurativno rekla.

da... pokusa to da objasnis na sudu... :lol::lol:

Mene niko ni ne proziva, ali bih rado objasnila kad bih bila u toj situaciji.

Back