Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:Ljudi jeste vi provalili da pate samo ljudi koji tesko nalaze partnera kad budu ostavljeni?
Pa i logicno je to zasto bi patio neko kad zna da sutra vec ima drugu ili drugog.
bundeva:jeste, jeste, sinke...evo, ispisah ovde preko 8000 poruka i jos ne nadjoh partnera...pardon, partnerku...i patim, sto da krijem..bar za malu snosku da sam se ogrebao...samo malu snoskicu, al' nista, covece...samo tapsanje po ramenu:"dobar si ti, bundeva"..
sinnke:Ljudi jeste vi provalili da pate samo ljudi koji tesko nalaze partnera kad budu ostavljeni?
Pa i logicno je to zasto bi patio neko kad zna da sutra vec ima drugu ili drugog.
klara_m:Pate oni koji su VOLELI pa bili ostavljeni, valjda :?
Moraću da nabacim neki muški nik i da počnem da zapomažem, a ujedno i da se hvalim, pa da vidim da li će neka da mi se javi da mi ulepša ove teške, samotne, nedohebane i nedoljubljene trentke
klara_m:Pate oni koji su VOLELI pa bili ostavljeni, valjda :?
Moraću da nabacim neki muški nik i da počnem da zapomažem, a ujedno i da se hvalim, pa da vidim da li će neka da mi se javi da mi ulepša ove teške, samotne, nedohebane i nedoljubljene trentke
VesticaBG:Patnja je moje drugo ime...
Koji sam ja smor ustvari...
VesticaBG:Patnja je moje drugo ime...
Koji sam ja smor ustvari...
VesticaBG:Patim zbog zlih ljudi...
Ali kao da vas to zanima...