Jao,Patak,ja otisla poslovno do Slovenije,a ti,vidim,sve dublje pustio korenje................Kako ti nemas smisao za humor.............Strasno,i zalosno......Ko ti je branio da citiras?!!! Zaista mislis da bih bila takav debil i bukvalista?!!!Tek sad vidim da ti mene nista nisi razumeo;i ustanovila da sam ispala daleko inteligentnija od tebe(bar razumem ironiju,tako sam i komentarisala skice)...Nedostaje ti improvizacija.............Ono sto je trebalo da ukaze na glupost ove internet s......komunikacije,ispalo je kao vredjanje,i ja ti se zbog toga ISKRENO izvinjavam,zaista.Upustis se u igru da budes srpska Glorija Stajnem,a ispadnes lajava kucka...Kad ti broj postova ili odgovora padne na nulu,znaces da si nesto postigao,postigla.....................Nikada nisam rekla da si duduk za knjizevnost,o tome nije bilo reci,uopste ne znam tvoj citalacki opus,niti me zanima,jedino ono sto si pokusao na filozofiji je nebulozan pristup,i tamo sam ti i odgovorila...Posto nameravam da brisem sve poruke sem sa filma,muzike,knjizevnosti i slikarstva,ne brini,necu te vise sprecavati,ni uznemiravati......Cega se ti BOJIS? Sta bi da ispoljis,sta da promenis,kad ne menjas nista!!! Ugl.ovde se i razgovara sam sa sobom...Ono za nesvesnog muskog sovinistu,ne znam,ali moze da ti se desi...Ako mogu da stvorim,uradim,zaradim...isto kao muskarac,a cesto i vise od njega,ne dam da mi se spavaca soba mesa u poslovni zivot...........ne podrzavam teoriju Anime i Animusa,potpuno je deplasirana...sem u sferi pukog teoretisanja,a posto smo u poslednjih 100 god.brzo evoluirali,trebace nam novije teorije...ima ih.Unisex filozof.ne podrazumeva da smo isti(polovi);vec da mojoj babi i meni prioriteti sigurno nisu isti...;a posto je sreca "uvek neka druga obala..."ne mozes da znas sta je za pojedinca sreca...To je vrlo individualan,neuhvatljiv osecaj...,a i kada pokusas da ga ucinis opipljivim,uvek negde ostane praznina...Mozda je Sartr ipak bio u pravu............P.S.Nije bilo potrebe da se uvredis,ni kad te neko nazvao cetrdesetogodisnjakom sa cvikerima......Sto se cvikera tice tu je- Revenge of the nerds,a cetrdesetogodisnjaci su cesto najbolji frajeri...Evo jednog,uklapa se u skoro sve tvoje teorije o uspehu,vernosti,inace je religiozan i dobar otac.............'Aj' caos...(Naravno da izmedju tebe i mene nema nicega,sem sto smo oboje ljudska bica,valjda............) Nije stao u fajl...stize malo kasnije...