Patite li?

Ama ženska glavo on je budala u svakom smislu:hahaha:

Meni je Aca simpa lik...deluje mi kao da se sprda sa muzikom koju peva...

Uzivam u vecernjim setnjama sa svojim dobrim drugom...kad je ulica prazna obavezno krenemo da pevamo narodnjake iz "naseg vremena" (na zurkama su obavezni bili Aca, Haris i Ceca, dziiiiisuss) meni je omiljena
:lol:...toliki kretenizam mora da bude sladak, stepen bliskosti ocenjujem spram toga da l' mogu da otpevam repertoar:)

Postavljam ozbiljno pitanje, slobodno odgovorite jer ovde smo anonimni. Oni koji hoce da se prepucavaju nek odyebu. Muskarci neka se slobodno ukljuce ako hoce.

Patite li za nekim koga niste mogle imati? Ili ste patile? Da li je neka od vas u braku (ili je bila u braku) a zali sto nije sa drugom osobom? Kakav je to osecaj vencavati se, a znati da postoji neko drugi ko vam se milion puta vise svidja? Da li mislite da muskarci pate manje ili vise? Ja sam uvek bio pod utiskom da je nama teze jer zene kad su mlade imaju vise opcija i dobijaju vise paznje, medjutim i ove mladje mi stalno deluju nezadovoljne i frustrirane, mada bih to kod mnogih pre pripisao dosadi (usled previse paznje) nego neostvarenoj ljubavi.

Dok ja patim za onim sa kim nisam mogla biti, ovaj sa kojim sam mogla ode svojim poslom :mrgreen:
Ne volim ta idealizovanja ljubavi (mada ponekad to i sama radim) i mislim da je to samo mehanizam odbrane od realnosti.

Back