Patite li?

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Postavljam ozbiljno pitanje, slobodno odgovorite jer ovde smo anonimni. Oni koji hoce da se prepucavaju nek odyebu. Muskarci neka se slobodno ukljuce ako hoce.

Patite li za nekim koga niste mogle imati? Ili ste patile? Da li je neka od vas u braku (ili je bila u braku) a zali sto nije sa drugom osobom? Kakav je to osecaj vencavati se, a znati da postoji neko drugi ko vam se milion puta vise svidja? Da li mislite da muskarci pate manje ili vise? Ja sam uvek bio pod utiskom da je nama teze jer zene kad su mlade imaju vise opcija i dobijaju vise paznje, medjutim i ove mladje mi stalno deluju nezadovoljne i frustrirane, mada bih to kod mnogih pre pripisao dosadi (usled previse paznje) nego neostvarenoj ljubavi.

a evo vec se kajem
a ko pati za nama joj bolje da ne znamo
ili bas volimo

- - - - - - - - - -

a patnja je i kul stanje nekako navuce se covek malo
ali mislim da treba da zaobici jer onda moras da budes emotivan

Postavljam ozbiljno pitanje, slobodno odgovorite jer ovde smo anonimni. Oni koji hoce da se prepucavaju nek odyebu. Muskarci neka se slobodno ukljuce ako hoce.

Patite li za nekim koga niste mogle imati? Ili ste patile? Da li je neka od vas u braku (ili je bila u braku) a zali sto nije sa drugom osobom? Kakav je to osecaj vencavati se, a znati da postoji neko drugi ko vam se milion puta vise svidja? Da li mislite da muskarci pate manje ili vise? Ja sam uvek bio pod utiskom da je nama teze jer zene kad su mlade imaju vise opcija i dobijaju vise paznje, medjutim i ove mladje mi stalno deluju nezadovoljne i frustrirane, mada bih to kod mnogih pre pripisao dosadi (usled previse paznje) nego neostvarenoj ljubavi.

Uh, ovo zvuči suludo...obično je bar na početku sve idealno...ali život piše romane.
Mora i kroz to da se prođe...msm patnju...kažu tuga je normalna a patnja nepotrebna :D

pa nista ti pati da niko ne vidi, onda mozes da patis do sutra
jednom sam patila jer sam videla nesto unazad kao nije moralo tako
mozda da sam pametnije uradila ne bih ni tad patila
to je mozda i nekakva praznina. tako da gledas da budes normalan
a mislim da je bilo dosta :I valjda nekad sebi mozes da pustis takav pogled na situaciju
a ima film od vudija alena o menjaju para : ))
hm koji kako se zove... igra naomi vots

to je vise kao neka nemoc... kao neka pretpostavka postoji nisi je ni svestan i ona zivi u tebi
i onda kad shvatis da toga nema sve se rusi sva moc
ili je pogresno iskoristis... ma covek svasta ume. ali to zato sto je na silu, zato sve tako. i sto nije prosto, pa iseces ovo, bude u redu.
ok mozda neko razume

Poslednja izmena:
pa nije bila besmislena cim si patio
ako bas oces telo se tako brani :eek:
mozhda si bio glup pa nisi morao da dodjes dotle da patis
cim mozes sluzi necemu valjda neam izlaza
ok imas mozda i luksuz

al vidis to je ta melanholija ima to kod nas, u starim pesmama, mozda i narodnjacima, negde suptilna, negde prostija
ima na bliskom istoku?
eto valjda to ima neku ideju al sta nas briga, ima koga briga... narodna je valjda uzdrzana a plemici oni mogu

Poslednja izmena:
..da vidim tog ko nije patio za nekim nekad..? :)
..ali patnja je na srecu prolazno stanje.. :lol: narochito u vreme kada sebe ne prepoznajesh iz godine u godinu.. :) ..kad se danas setim nekih za kojim sam patila, ne znam da li da se smejem ili da plachem.. :mrgreen:
..sa patnjom drugog pola kojoj si uzrok josh kao klinka nauchish da zivish i funkcionishesh, a verujem da se i oni posle svih ovih godina toga secaju slichno kao i ja.. :lol:

..drugi deo pitanja, medjutim, zalazi u patologiju, venchavati se a patiti aktivno za nekim, second best trip i to.. :confused: ..ne kontam motive ni konstrukciju lichnosti koja je sposobna za tako neshto,
ako ima vishe od dvadeset godina.. :neutral:

..a oko ovog ko pati vishe.. :roll: ..najvishe pate oni koji ne bi dalje iz nevezanog, a nemaju bolje opravdanje, pred sobom, prvenstveno..

e dobro kakim malo
to bas kad si sam inace nije ovako za ljude bas sve, snob si neki
to je shteta

da i taj sto pati za tim drugim, sta da mu dodje taj drugi, ono realno

znaci mozete da patite kao narodne pesme, kao narodnjaci ili ko snobovi. mozete i zapadnoevr. plemstvo ali to je bas za uzi krug, ovima ne namecite!!!

pa nije bila besmislena cim si patio
ako bas oces telo se tako brani :eek:
mozhda si bio glup pa nisi morao da dodjes dotle da patis
cim mozes sluzi necemu valjda neam izlaza
ok imas mozda i luksuz

al vidis to je ta melanholija ima to kod nas, u starim pesmama, mozda i narodnjacima, negde suptilna, negde prostija
ima na bliskom istoku?
eto valjda to ima neku ideju al sta nas briga, ima koga briga... narodna je valjda uzdrzana a plemici oni mogu

..nije besmislena, neke konstrukcije i napravish da bi patio..treba ti tad to, jedan shut down na +/- neodredjeno, pa napravish tachan zbir netachnih podataka i zaboravish da si znao..

e dobro kakim malo
to bas kad si sam inace nije ovako za ljude bas sve, snob si neki
to je shteta

da i taj sto pati za tim drugim, sta da mu dodje taj drugi, ono realno

znaci mozete da patite kao narodne pesme, kao narodnjaci ili ko snobovi. mozete i zapadnoevr. plemstvo ali to je bas za uzi krug, ovima ne namecite!!!

..mda.. :)
..to je to..
..tuga je samo kad neko ne preraste to poigravanje i trial verzije i ostane zaglavljen u iluziji beskrajnih mogucnosti od kojih svaka izgleda bolja od stvarnosti..
..vecinu smori sparing sa zamishljenim osobama pa zagrizu u zivot..

nije problem sto enma srece nego sto ta patnja ili kako se vec zove stanje nije dobro vodi ko zna gde
ok svi su nekad tuzni mozda i duze, npr stvarno ti neko umre tipa roditelj dete muz, pa ok to traje dugo na neki nacin
al kapiram ljudi zive nekako da nema toga ili da je priguseno
ne pricam o razlogu nista
sta cu ovde uopste :I
da li je vezano sa sajber... a toga pre nije bilo
sajber zavisnost ili makar vezanost

Poslednja izmena:

Bio je taj jedan za kojim sam potpuno odlepila, ali koji nije nimalo odlepio za mnom (on 'teo da se mi družimo) i tako me otkačio. I dugo sam patila, i zbog neuzvraćene ljubavi, a verovatno i zbog povređenog ega, jer mi, eto, nije moglo bit' kako sam ja htela i jer je to bio prvi put da me neko tako otkači. I naučih i tu lekciju.

Što se tiče ovoga ko više pati, mislim da to nema veze sa polom, niti se može porediti.

Back