Ivanabilly
Početnik
- Poruka
- 3
Ja cu samo da uskocim sa ovom patetikom jer nemam gde. Pre mnogo godina sam bila sa nekim koga sam mnogo volela. Tek drugi decko, uvek duge veze volim uljuljkanost, volim stalnost… voleli smo se ili sam mislila da jesmo. Naravno, svi moji zidovi proradili u trenutku kada sam se previse opustila, mnogo sam patila kao dete ne umem sa ljudima, vise cutim nego sta pricam, mislim uvek podrazumeva se nema potrebe da pricam, vise sam sama nego sa drugima jer ne mogu da se pretvaram dugo da nisam okej koliko sam defektna. Odbila sam ga od sebe a bili smo mladi i nije mi to oprostio. Krenuo je dalje. Krenula sam i ja,ne mogu da se zalim. Ali cesto razmisljam pred zoru da li me je voleo kad smo se rastali, da li je iz inata i ponosa odbio da me primi nazad, da li jedne nedelje mozete sa nekim da se ****** celu noc, da sikcete kroz zube nemoj nikad vise da me ostavis, a da sledece kazete ne volim te. Puklo je nesto tad i nikad zaraslo. Poneo je deo mene a hocu ga nazad. Patetika, znam da jeste. Pogresila sam jer mi je u prirodi da mracim i da kvarim, da mislim previse, da se mucim. Deluje mi da sam promasila zivot. Deluje mi da sam skrenula sa puta tada i sa nikad nisam zaista otisla, deluje mi da me sam Bog kaznio ili ja sebe kaznjavam. Pa ako vas ima ovakvih pisite… bude li ikada stvarno bolje.