Патетичне смс поруке

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jako mi je glupo kad od osoba do kojih mi je stalo dobijem papetičnu sms poruku. Znaju da nisam takav tip, znaju da mi je to bzvz, i sad ja kao treba da se zahvalim na takvoj poruci.
Dođem u iskušenje da napišem nešto što sam nedavno pročitala na FB jednog sveštenika, a odnosi se na osmi mart, pa onda sebe sputam jer mislim da ću nekoga uvrediti takvom povratnom porukom... I zato, ne odgovaram, da ne podstičem glupost.

да ли има још неко да га нервирају, као и мене све оне патетичне смс поруке које се прослеђују сваког 8. марта, Нове године, сваког 14. фебруара...
пре неколико године стизале су ми у вееееликом броју, а ја се трудила да одговорим на сваку, барем се захвалим
кад су почеле да ми иду на живце и кад сам престала да одговарам на њих, људи су схватили и ове године добијем само једну :mrgreen: и то нем појма од кога
мсм ако неко не може да смисли ништа оригинално, ништа своје да ми честита празник,боље да га и не честита
Izludjuju me. Pitam se sta je sa tim ljudima koji ih salju?
Kada procitam nesto tipa:"Pahulje bele... Sve moje zelje..." sva se nakostresim.:evil:

ja sam dobila mejlove, ali mi to ne samo sto nije pateticno, nego je bio lep znak paznje
moj privatni broj ima jako malo ljudi a ovakve praznike mi ne cestitaju, a mm i ja to ne shvatamo kao obavezu vec priliku da se dobro nasalimo
niti je to jedini dan u godini kada su zene normalna bica kao i muskarci, niti smatram da je posle mog staza u braku slavljenje Sv.Trifuna u katolickoj varijanti nesto uobicajeno
ono sto svakako cenim jeste sto ljudi, koji su sa mnom u privatnom kontaktu, su originalni kao i ja i ne salju mi gluposti koje su preuzeli sa neta, vec nesto sto su sami smislili u napravili, makar bila samo jedna ili dve reci

jel zna neko onu,ja sam zaboravila, moja mama dobila za bozic, boze gospode ko li je bio taj ludak sto je poslao, pa kaze - dok se mucis sa posnim oslicem.. pa nastavak. imala sam je na telefonu, al sam obrisala nazalost. mislim mozete da pretpostavite na sta to lici i kakvo je to bacanje rima, na kraju je naravno prase, al moj mozak to ne moze da smisli tako kao sto je neko uspeo :)))

"Neka Gospod sa nabesa kupi tebi 'mercedesa', a po želji dobrog Hrista neka bude dizel 300, jer 'mečka' je uvek modi, mir Božji Hristos se radi!"

:rotf:
e ovo me je već nasmejalo,i ja sam je dobila pre 2-3 godine kao cirkularnu poruku.Dobro,želja je lepa :) u svakom slučaju.
Mada,ima mnogo gorih sms-ova.Setiću se,mada ja to ne držim u telefonu.
E sad patetično :D ?
Pa to su najčešće poruke dobijene od smrtno zaljubljene osobe.Bilo je i tu bisera :D to mi je slao 5-6 meseci moj komšija.Život mu gubi smisao bez mene itd :sad2:

ја сам баш мислила на циркуларне поруке.Оне су ми одвратне, неукусне
а и патетичне су ми, јер паптетиком сматрам све оно што личи на романтику а није романтично

dugačke stabljike
i raskosne glavice
najbolji je poklon
za gospoje i damice

purpuran i cvrst
da se pokloni svaki dan
a ne samo ko pusti
osmomartovski san

al i toga dana
sa rednim brojem osam
draga moja najmilija
na njemu da te nosam

pa ovo nije pateticno, kao crven ban i to, al kako pateticno
aj mozda vredja nekog ajd to

- - - - - - - - - -

e ovo me je već nasmejalo,i ja sam je dobila pre 2-3 godine kao cirkularnu poruku.Dobro,želja je lepa :) u svakom slučaju.
Mada,ima mnogo gorih sms-ova.Setiću se,mada ja to ne držim u telefonu.
E sad patetično :D ?
Pa to su najčešće poruke dobijene od smrtno zaljubljene osobe.Bilo je i tu bisera :D to mi je slao 5-6 meseci moj komšija.Život mu gubi smisao bez mene itd :sad2:

da kad ti psiho bude dosao sa motkom ima da mu se klanjash

Не подносим их!
А кад ми за Бадње вече стигне нека варијанта ,,Добри доме, добро вече, честитам Вам Бадње вече.. '' па онда иде још нека будалаштина, а све се завршава са ,,и срећан вам Божић сутра!''

Е, ајду..пм!
Два у један! :(

Back