Pat situacija...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Šta bi ste vi uradili momci,

da vam se prijateljica nabacuje dugo vremena, obečala javno odavno da će davas ima kad tad, vi je izbegavate, i biser svega, skoro ste, slučajno naleteli, i videli da vam se sin mazi sa njenom čerkom!

Da li bi ste kresnuli njenu mamu, da bi prekinuli odnos sina sa njenom čerkom, jer ne bi želeli da vam nekim slučajem bude snaja, ili bi ste pustili da se sitacija odvija sama po sebi?

Ako bi odlučili da kresnete mamu, a šta ako je vaš sin kresnuo njenu čerku? Što je vrlo moguće...:think:

Poslednja izmena:
Ćoše, da tvoj sin kreše tu prijateljicu, a ti njenu ćeru pa da tema bude zanimljivija, ovako džaba. Pusti decu da se vole, a 'volite' se i vi matori, ako još možete i hoćete. Sve i da se orodite, ne bi bio prvi prikan koji je zveknuo priju.

Ćoše, da tvoj sin kreše tu prijateljicu, a ti njenu ćeru pa da tema bude zanimljivija, ovako džaba. Pusti decu da se vole, a 'volite' se i vi matori, ako još možete i hoćete. Sve i da se orodite, ne bi bio prvi prikan koji je zveknuo priju.
Ja ipak to negledam tako, već ozbiljno... Drugo je da je već sin oženjen, pa da zveknem priju iz čefa, ali ovo moranje, a neznaš šta da radiš, ne ide brate! :lol:

- - - - - - - - - -

Pusti decu nek se igraju :lol:
Ma da, i dobiješ snaju zbog koje bi se svi kajali, a sin najviše, upropasti sebi život...

da vam se prijateljica nabacuje dugo vremena, obečala javno odavno da će davas ima kad tad, vi je izbegavate, i biser svega, skoro ste, slučajno naleteli, i videli da vam se sin mazi sa njenom čerkom!

Da li bi ste kresnuli njenu mamu, da bi prekinuli odnos sina sa njenom čerkom, jer ne bi želeli da vam nekim slučajem bude snaja, ili bi ste pustili da se sitacija odvija sama po sebi?

Ako bi odlučili da kresnete mamu, a šta ako je vaš sin kresnuo njenu čerku? Što je vrlo moguće...:think:

Tu kod vas u Pančevu se ne zna izgleda ko koga...:malav:
Ma preseliću se i ja tamo,ma pokazaće vama Bili:lol:

Ako ti je sin pametan to se nece desiti. Ako vidi da devojka nije za njega on ce naci drugu a ti radi kako si naumio.
Mozda ona i ne bude snaja zbog koje ce se svi kajati.
Uh, brate, pa ti slabo poznaješ žene, i njihove šeme, kako nameštaju udaju čerki... :lol:

Uz to se same ofajde... :lol:

Kažem ti da je obečala javno da ču biti njen kad tad... Razumeš? :lol:

- - - - - - - - - -

Tu kod vas u Pančevu se ne zna izgleda ko koga...:malav:
Ma preseliću se i ja tamo,ma pokazaće vama Bili:lol:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Vise nego slabo :sad2:
Mogu ja da ti zamenim sina :lol: posle mozes da radis sa njom bez posledica i dileme.
Bih ja al iovaj moj sin neda što je njegovo, opasan je, na oca.. :lol:

- - - - - - - - - -

ma brate kake veze ima samo trpaj
To i ona hoče, namestila šemu, ali ja neču, o tome se radi...

Znam da sam posle naebao, nema šanse da je se otkači, i pravial bi mi s.anja u životu... :lol:

aha tako znaci,onda je naguzi i sve snimaj,ima te izdrzava do kraja zivota:manikir:
Neznam da li bi tako moglo...

Druži se sa mojom ženom, kao dobre prijateljice, ona nema muža...

A fačari uvek kad žena nije kući, pa naleti kao slučajno, ali uvek sam imao sreće do sad, da nisam bio sam...

Juče mi žena nije bila kući, a ja sam, ona naišla... Jbt, jedva sam se izvukao, i srečom naiđe druga komšinica, te sam se tako spasao.... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Zaeban starac ce budes :lol:
Razmisli sta je najgore sto moze da se desi.
Ne ide mi sad u glavu... hm...

Razmisliću... :lol:

Televisa presenta
U celoj ovoj zbrci bih na kraju verovatno shvatio da sam sam sebi majka.
A sad ozbiljno: A sto mislis da bi cinjenica da si ti kresnuo snaji majku ucinila da tvoj sin raskine sa njom?Znaci ti bi svesno to uradio da se sazna pa da ih rastavis i to samo iz tebi znanih razloga?Zato sto se tebi ne svidja.
Nemoj se ljutiti ali moje misljenje je da bi to bilo jako sebicno,bezobrazno i drsko od tebe da tako napakostis sopstvenom sinu.Opet,iz samo tebi znanih razloga.

Televisa presenta
U celoj ovoj zbrci bih na kraju verovatno shvatio da sam sam sebi majka.
A sad ozbiljno: A sto mislis da bi cinjenica da si ti kresnuo snaji majku ucinila da tvoj sin raskine sa njom?Znaci ti bi svesno to uradio da se sazna pa da ih rastavis i to samo iz tebi znanih razloga?Zato sto se tebi ne svidja.
Nemoj se ljutiti ali moje misljenje je da bi to bilo jako sebicno,bezobrazno i drsko od tebe da tako napakostis sopstvenom sinu.Opet,iz samo tebi znanih razloga.
Taman posla da se ljutim :)

Ne, nikad nebih obznanio javno da sam to uradio, nego bi sve samo po sebi leglo na mesto.
Prvo, mati bi uticala na čerku da se ne nalazi sa mojim sinom, mada ona ni sad nezna da se njih dvoje spanđali...

Ali u svakom slučaju neču da kresnem matoru!

Setio sam se kako ću, imam dve prije, jedna od drugog sina, i druga je od čerke svekrva. Namestiću da se sretnu u isto vreme kod mene, a žene kao žene, odmah če je osetiti, ima da je raščupaju moje prije da više nikad neće joj pasti na pamet ni da dolazi! :hahaha:

ma samo nek deca uzivaju,neodlucuju se sad klinci tek tako za brak,nek je odvoza par krugova dosadice mu.a i ti sta se tu branis od zene kad je navalila,kresni par puta i cao smirice se,ali je kresni LOSE nikako dobro cisto da je prodje zelja,mrljavi :)

Ćoše uvek ima buran emotivno-sexualni život, evo nisam živa -dok ne čujem epilog te španske serije :lol:
Msm,zašto si bukvalista-ako je rekla da će ti kad-tad dati,to znači da neće nikada, jer da je htela-već bi se desilo.......Mada, ne treba zanemariti ni taj familijarni odnos koji nije retka pojava u narodu :rotf:

Ćoše uvek ima buran emotivno-sexualni život, evo nisam živa -dok ne čujem epilog te španske serije :lol:
Msm,zašto si bukvalista-ako je rekla da će ti kad-tad dati,to znači da neće nikada, jer da je htela-već bi se desilo.......Mada, ne treba zanemariti ni taj familijarni odnos koji nije retka pojava u narodu :rotf:
Pa dušo moja nisam ja na čiviliku, da me uzme ko kako hoče, što znači da nisam sam, imam porodicu i prijatelje, a od mnogo činilaca zavisi mogučnost takvog ostvarenja... :lol:

Za sada još nemože da joj se skocka situacija da bi uspela... :lol:

A najbitnije je to da pazim sam da se to nedesi... :lol:

Back