esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
sinnke:Fuj pihtije
Sta je vama ljudi pa jedete to? Zato svi imate povisen holesterol.
moj je dobar,mislim holesterol

nemam tih problema jos uvek:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Fuj pihtije
Sta je vama ljudi pa jedete to? Zato svi imate povisen holesterol.
Ju, pajamaco, otkud isti:shock:xpajamacax:i...zar nisu oni svi zapravo isti?
esperanca137:zaboravih da ti kazem lepa MI je buduca kuca![]()
Ti Ples pravo grabis ka onoj fazi, kad za jedno deset godina ima da cimnes lozu kad ustanes, narocito ako vece pre toga cigani odigraju kao juce..PLESsitnihDEMONA:Ja sam godinama jeo burek za dorucak. Obozavam burek!
Posle kada sam poceo da se budim oko podneva,nije mi to bilo to. Inace za dorucak burek je No1. Ponekad mi ujutru muka pa ne mogu...onda zveknem ladnu koka kolu na prazan stomak.![]()
Mislim...razumes...![]()
marlon:Ti Ples pravo grabis ka onoj fazi, kad za jedno deset godina ima da cimnes lozu kad ustanes, narocito ako vece pre toga cigani odigraju kao juce..![]()
![]()
![]()
marlon:Pa so se smejes...plakali navijaci ko da ne kazem sta....pukli od Norvezana i to drugoligasa, blam na kvadrat.Tu ne pomaze pasulj, vec samo sto comm efendi rece, da ih nataknemo na neomascen kolac kod Milevine kafane.
![]()
![]()
![]()
marlon:Pa ako ce Chicha da se zrtvuje za nacionalni ponos i da isponatachinje one tzv. fudbalere, neka ga skocka da bude jedan od 30 a ne dva....![]()
![]()
![]()