pasulj

Ne razumem kako partner moze da ti dosadi? Neko je ili dosadan u startu ili nije dosadan. Drugo, vazno je koliko si ti dosadna osoba. I trece, ne vrti se zivot samo oko odnosa sa jednom osobom, tj. nasim partnerom. I ne vrti se samo oko drugih osoba, postoji nesto sto se zovu interesovanja za razne oblasti. :-P
:lol:

Ja sam godinama jeo burek za dorucak. Obozavam burek!
Posle kada sam poceo da se budim oko podneva,nije mi to bilo to. Inace za dorucak burek je No1. Ponekad mi ujutru muka pa ne mogu...onda zveknem ladnu koka kolu na prazan stomak.:lol:
Mislim...razumes...:lol:

PLESsitnihDEMONA:
Ja sam godinama jeo burek za dorucak. Obozavam burek!
Posle kada sam poceo da se budim oko podneva,nije mi to bilo to. Inace za dorucak burek je No1. Ponekad mi ujutru muka pa ne mogu...onda zveknem ladnu koka kolu na prazan stomak.:lol:
Mislim...razumes...:lol:
Ti Ples pravo grabis ka onoj fazi, kad za jedno deset godina ima da cimnes lozu kad ustanes, narocito ako vece pre toga cigani odigraju kao juce.. :lol: :lol: :lol:

Pa so se smejes...plakali navijaci ko da ne kazem sta....pukli od Norvezana i to drugoligasa, blam na kvadrat. :lol: Tu ne pomaze pasulj, vec samo sto comm efendi rece, da ih nataknemo na neomascen kolac kod Milevine kafane. :lol: :lol: :lol:

Back