PASULJ!

Dobro pasuljdzije, kako resavate problem, kad recimo zaglavite na nekoj zurci-zatvoren prostor(pethodno ste rucali suljpa i nista nije slutilo na ono sto sledi), ribe(frajeri-za pasuljdzinice)strava, sve je super, taman ste nasli srodnu dusu, kad ono... :oops: :oops: :oops: ....

Cekam kuma:
Dobro pasuljdzije, kako resavate problem, kad recimo zaglavite na nekoj zurci-zatvoren prostor(pethodno ste rucali suljpa i nista nije slutilo na ono sto sledi), ribe(frajeri-za pasuljdzinice)strava sve je super, taman ste nasli srodnu dusu, kad ono... :oops: :oops: :oops: ....

To mi se ne dešava, a da se desi-odglumila bih napad kašlja da se ne bi i ČUO (kad već mirišI) drag mi ručak, onda bih posle nekoliko sekundi krenula da mašem rukom i rekla bih 'Neko je ovde opasno jeo suljpa za ručak, pitam se ko' i pogledala sumnjičavo u dotičnog frajera :twisted: :twisted: :P ... :wink: :twisted:

Pasulj i kupus su 2 jela koja ne ponosim! Jedem jedino kad bas moram i tek toliko da nisam gladna.Sto se mene tice mogu da ih izbace iz jelovnika u narednih 1000 godina! :lol:

skoro normalan:
Zato sto vole da prde :lol: :lol: :lol:

ali nije samo to. ako se vetar ispusti jako mozhe i da se poleti, a narocito pomaze kod paraglajdinga.
(otkrice nije moje)
paraglajding je ekstreman sport, a srbi su poznati kao hrabar narod ;)
takodje, u pasulju ima belanchevina. u kosi ima belancevina. kosa i brkovi su isto, a marko kraljevic je imao velike brkove shto je simbol junashtva. ne brkovi nego on.
osim toga ako pasulj visoko izraste mozhete upoznati i dzina a to je opet jedan dozivljaj. to je i veza sa nebom.

Back