- Poruka
- 127.208
Ovo mi se svidelo jer mi deluje da je lako i na brzaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Kako drugacije da drug tab503 pokaze udavacama sa bloga da je ozbiljan kandidat, koja zena ne bi pozelela muskarca sa kuvarskim umecem..ova tema je žešće nepotrebna![]()
Onaj cooker mu kvari priču. Dok ne smota pitu, sklepa neki kolač i ne pohvali se da zna da popravlja vodokotlić - ništa mu neće pomoći.Nije. Kako drugacije da drug tab503 pokaze udavacama sa bloga da je ozbiljan kandidat, koja zena ne bi pozelela muskarca sa kuvarskim umecem..
I nije mu neki air-fryer, i meni je pao u oci. U njemu ne moze nista ozbiljno da ispece, eventualno samo za jednu osobu. Morace da uzme veci, za dve osobe.Onaj cooker mu kvari priču. Dok ne smota pitu, sklepa neki kolač i ne pohvali se da zna da popravlja vodokotlić - ništa mu neće pomoći.
Ma ništa dok ne zaprlja rernu... i izriba istu.I nije mu neki air-fryer, i meni je pao u oci. U njemu ne moze nista ozbiljno da ispece, eventualno samo za jednu osobu. Morace da uzme veci, za dve osobe.
kad je zapeces dobijas lep rastegljiv topljen kackavalj. probao sam je..bas je ukusna.To je pasta sa pesto sosom i kačkavaljem ili parmezanom..ja je volim ali bez da je zapecem..nema potrebe
ti sigurno nisi procitao moj fenomenalan recept za slag iz kesiceNije. Kako drugacije da drug tab503 pokaze udavacama sa bloga da je ozbiljan kandidat, koja zena ne bi pozelela muskarca sa kuvarskim umecem..
ovo je bila privatna objava namenjena tebi..ne objavljuj javno ..i ne pohvali se da zna da popravlja vodokotlić - ništa mu neće pomoći.
imam ja i velikiI nije mu neki air-fryer, i meni je pao u oci. U njemu ne moze nista ozbiljno da ispece, eventualno samo za jednu osobu. Morace da uzme veci, za dve osobe.
zato mi se i svideo recept jer samo otvoris i jedesPa naravno da je na brzaka kada otvoriš teglu i sipaš gotov sos.
Što Nina reče - može i bez poslednjeg koraka, nema smisla. Bespotrebno ali dobro, ti voliš svoj cooker kao pravog kućnog ljubimca.![]()
ja se ozbiljno najeoOvo ko da sam se ja igrala. I to kad me mrzi.
Pa pusti me da se/te malo hvalim!ovo je bila privatna objava namenjena tebi..ne objavljuj javno ..
sad ce krenuti udavace da me salecu... kako cu se odbraniti...
Ista je to fora a možeš i sam kombinaciju da napraviš. Bitno je da kačkavalj bude dobar. Nije pasta nezdrava hranaja se ozbiljno najeo
kamo srece da ima jos tih lakih recepata na netu![]()
ne boj se ,zbog vodokotlica nece sigurnoovo je bila privatna objava namenjena tebi..ne objavljuj javno ..
sad ce krenuti udavace da me salecu... kako cu se odbraniti...
pa to..mene je odusevila jednostavnost..obaris i pomesas sos i kackavalj..Ista je to fora a možeš i sam kombinaciju da napraviš. Bitno je da kačkavalj bude dobar. Nije pasta nezdrava hrana
Čekamo sledeći recept.ne boj se ,zbog vodokotlica nece sigurno![]()
Koliko čuven?hoces onaj cuveni za slag iz kesice?![]()
Imaš tiktok?ja nisam neki strucnjak..zato skidam recepte sa tiktoka i to samo one za koje potrebno 90% imas u tegli![]()
tiktok mozes da pratis preko browsera bez registracijeKoliko čuven?
Imaš tiktok?![]()