Passion

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Na sta se lozite? Gde bi rado izgoreli? Sta je vasa zivotna strast ili ako to nemate sta bi moglo da bude?
Da li smatrate da je zivot bez velikih strasti besmislen? Ja bas to mislim.

Takodje mislim da vise od jedne strasti moze da bude mnogo. Sta vi mislite?

Poslednja izmena:
Na sta lozite? Gde bi rado izgoreli? Sta je vasa zivotna strast ili ako to nemate sta bi moglo da bude?

I ja isto to mislim.Mislim da je ljudima koji imaju neku pasiju u zivotu zivot mnogo ispunjeniji od onih koji je nemaju.

Veliki deo mog zivota su bile i ostale video igre, kompovi, serije, filmovi. Neko bi rekao da sam zaludjenik, sto i jeste tacno.
Sad da mi je to neka strast, pa tu i tamo, ali je veliki deo mog zivota, i da to nestane, ne znam ko bih bio bez toga.

Na sta se lozite? Gde bi rado izgoreli? Sta je vasa zivotna strast ili ako to nemate sta bi moglo da bude?

ne moze ni to svako
treba hrabrosti i/ili ludosti
ja se ne usudjujem
ne usudjujem se ni da napisem sta bih :lol:
a velika mi je masta :manikir:

- - - - - - - - - -

Ako ćemo pošteno, život je generalno besmislen....!
generalno nisi u pravu i nemoj da generalizujes :lol:

Viktor Frankl / Zasto se niste ubili, odlicna knjiga o smislu!!!

Ne bih rado izgorela nigde :kafa: Nemaju svi iste senzibilitete, pa ni pokretače istih vrsta i intenziteta. Samim tim, ne mislim da je život bez velikih strasti svima besmislen.
Štaviše, i "passion" je relativan pojam - što je nekome strast, drugom je boranija.

Naravno, predmet strasti je stvar licnog izbora.

Pa da, pojam je relativizovan zbog običnih smrtnika i njegovih sitnih, ličnih zadovoljstava koje naziva velikim strastima. Msm, uz dužno poštovanje strastvenih praktičara, na sve to bi se jedan veliki kompozitor, revolucionar, slikar ili neki drugi prekrojač istorije.. samo blago nasmejao. :lol:

da.ispravljam krive drinexD
al realno mene hebe to sto nikad nista bas bas posebno nisam volela a i sto mi je zanmljivo to moze sa strane da se radi(sport umetnost.....)a ni tu nema strasti bas vielike...

inace ne slazem se sa poslednjom tvdrnjom...bolje je imati vise strasti sto vise to je ispunjeniji zivot...

Back