Пашњак?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
84.541
Жути олош Драган Жутановац постаје амбасадор Србије у САД.

Како је поново постао актуелан, може ли неко да нам објасни која је то фора са тим фамозним "пашњаком"?

Ја нисам разумео зашто је пашњак специфичан?

Како је поново постао актуелан, може ли неко да нам објасни која је то фора са тим фамозним "пашњаком"?

Ne brini bude yskoro dragan seselhevac haha

verovatno nisu u svojim redovima mogli da nadju nikog ko govori engleski. :think:

Почео је државотворно да размишља и делује
зато су га активирали.

Купио је прворазредни плац на Врачару колико се ја сећам,
а платио га као да је пашњак на Проклетијама,
док је ДС била на власти.

Ето, кол'ко се ја сећам ...

Почео је државотворно да размишља и делује
зато су га активирали.

Купио је прворазредни плац на Врачару колико се ја сећам,
а платио га као да је пашњак на Проклетијама,
док је ДС била на власти.

Ето, кол'ко се ја сећам ...
Хоћеш да кажеш како је предуслов да би неко почео државотворно да размишља и делује, кривично дело почињено у време жутих и у дресу жутих.
Онда су ти у садашњој поставци режима сва врата отворена, па и она и Вашингтону. Она се изгледа прва и отварају.

Šutanovac i pravosnažno oslobođen u aferi Pašnjak​

A. R.03.08.2017. 11:15
Šutanovac i pravosnažno oslobođen u aferi Pašnjak 1
Foto: Tviter
Dragan Šutanovac, predsednik DS, pravosnažno je oslobođen odgovornosti navodnog neprijavljivanja imovine, u slučaju poznatijem kao Pašnjak.

Naime, Šutanovac je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu bio optužen da Agenciji za borbu protiv korupcije nije prijavio deo stana koji je sa suprugom kupio na Vračaru. Odluku je doneo Viši sud u Beogradu.
– Na pitanje sudije kako se osećam, na prvom ročištu, odgovorio sam da se osećam progonjeno i unapred nevin osuđen. Nakon pet godina progona, satanizacije i demonizacije kroz režimske medije konačno je stavljena tačka na ovaj kafkijanski proces i doneta jedina moguća presuda. Režim je učinio sve da me diskredituje kroz vezivanje ‘afere pašnjak’ uz moje ime, ali je odlukom ove drugostepene instance ‘afera pašnjak’ još jednom oborena kao neistinita i konstruisana. Koristim ovaj povod da još jednom ukažem na važnu ulogu koju igraju mediji u našem društvu jer mojoj porodici i meni pet godina presuđuju režimski tabloidi, a ne zvanične pravosudne institucije, rekao je Šutanovac, povodom odluke suda, navodi se u saopštenju DS.
On je istakao da se u njegovom slučaju promenilo četiri tužioca, što je vrlo jasna indikacija kako je proces vođen. Dokazi su od samog početka apsolutno utvrdili da nije postojao nijedan element krivice osim one koja se našla na naslovnim stranama režimskih tabloida.

– Tokom ovog apsurdnog procesa mojoj porodici i meni načinjena je nenadoknadiva šteta, a istovremeno Tužilaštvo je napravilo troškove koje će prema odluci suda plaćati građani Srbije. Zbog toga se postavlja pitanje odgovornosti Tužilaštva i postupanje tužilaca u ovom i brojnim drugim politički motivisanim procesima u zemlji. – zaključio je Šutanovac.

nikada nije ni prestao da bude aktuelan. nisu ga izvukli ko malog zeku iz šešira
zaslužio je

Šutanovac i pravosnažno oslobođen u aferi Pašnjak​

A. R.03.08.2017. 11:15
Šutanovac i pravosnažno oslobođen u aferi Pašnjak 1
Foto: Tviter
Dragan Šutanovac, predsednik DS, pravosnažno je oslobođen odgovornosti navodnog neprijavljivanja imovine, u slučaju poznatijem kao Pašnjak.

Naime, Šutanovac je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu bio optužen da Agenciji za borbu protiv korupcije nije prijavio deo stana koji je sa suprugom kupio na Vračaru. Odluku je doneo Viši sud u Beogradu.
– Na pitanje sudije kako se osećam, na prvom ročištu, odgovorio sam da se osećam progonjeno i unapred nevin osuđen. Nakon pet godina progona, satanizacije i demonizacije kroz režimske medije konačno je stavljena tačka na ovaj kafkijanski proces i doneta jedina moguća presuda. Režim je učinio sve da me diskredituje kroz vezivanje ‘afere pašnjak’ uz moje ime, ali je odlukom ove drugostepene instance ‘afera pašnjak’ još jednom oborena kao neistinita i konstruisana. Koristim ovaj povod da još jednom ukažem na važnu ulogu koju igraju mediji u našem društvu jer mojoj porodici i meni pet godina presuđuju režimski tabloidi, a ne zvanične pravosudne institucije, rekao je Šutanovac, povodom odluke suda, navodi se u saopštenju DS.
On je istakao da se u njegovom slučaju promenilo četiri tužioca, što je vrlo jasna indikacija kako je proces vođen. Dokazi su od samog početka apsolutno utvrdili da nije postojao nijedan element krivice osim one koja se našla na naslovnim stranama režimskih tabloida.

– Tokom ovog apsurdnog procesa mojoj porodici i meni načinjena je nenadoknadiva šteta, a istovremeno Tužilaštvo je napravilo troškove koje će prema odluci suda plaćati građani Srbije. Zbog toga se postavlja pitanje odgovornosti Tužilaštva i postupanje tužilaca u ovom i brojnim drugim politički motivisanim procesima u zemlji. – zaključio je Šutanovac.
Па добро. Ако је могуће да Сале Мутави поред 150 правоснажних пресуда, води навијачку трибину Партизана и млати руководство, иако је окорела Циганка, онда је ваљда сасвим нормално да српско правосуђе и у случају Шутановац искаже своју независност и праведност.
Нису га ослободили, зато што је у међувремену пристао да друка за режим и посипа се кофама са непријатним садржајем.
СНС је буквално сваког жутог лопова привео циљу. У своје редове су увели све што ширило непријатне мирисе међу жутаћима. Буквално ни Чеду нису промашили.

Хоћеш да кажеш како је предуслов да би неко почео државотворно да размишља и делује, кривично дело почињено у време жутих и у дресу жутих.
Онда су ти у садашњој поставци режима сва врата отворена, па и она и Вашингтону. Она се изгледа прва и отварају.

Мало нас је, како то није јасно.
Нема Србија не знам колико способних људи.

Само будала може да мисли како ћемо ове у бувару
па ћемо друге на власт.

Које друге ?
Једино Непалце да ангажујемо ...

Мало нас је, како то није јасно.
Нема Србија не знам колико способних људи.

Само будала може да мисли како ћемо ове у бувару
па ћемо друге на власт.

Које друге ?
Једино Непалце да ангажујемо ...
Било би лепо кад би се ти зајебавао и онако ноншалантно ботовао. Међутим, ти су озбиљан и стварно верујеш да у Србији нема способнијих људи од Брнабићке, Моне, Гашића, Вулина, Дробњака, Стефановића, Бабића, са све Вучићем на челу.
Да се залетиш у прву циганмалу и за уши довучеш туце гаравих у Немањину, квалитетније би кадрове за добробит Републике Србије наватао.

Ово је у суштини све екипа за каменолом. Лошији од њих, који нису за каменолом, иду на амбасадорска места. Хил нас отворено понижава и пиша по сиротињи.
Zasto Hil?

Hil, moze da trazi sta hoce, na nama je tj. na vlasti da s gnusanjem odbije svaki neprihvatljiv predlog.

Zasto Hil?

Hil, moze da trazi sta hoce, na nama je tj. na vlasti da s gnusanjem odbije svaki neprihvatljiv predlog.
Да, да. Ствари баш тако функционишу. Није Вучић лупао о сто у 13:00 и изјављивао да параде неће бити и није Хил у 14:00 изјавио да ће параде ипак бити.
Параде наравно није било. Али само на Пинку, РТС и Информеру. У стварности са тим изопаченицима је и сам Хил шетао улицама Београда.

Да, да. Ствари баш тако функционишу. Није Вучић лупао о сто у 13:00 и изјављивао да параде неће бити и није Хил у 14:00 изјавио да ће параде ипак бити.
Параде наравно није било. Али само на Пинку, РТС и Информеру. У стварности са тим изопаченицима је и сам Хил шетао улицама Београда.
Nije vazno, ipak je to samoponizenje, a sta bi na to rekli tek nasi politicari iz 1914 da su zivi?

Bukvalno posipanje pepelom.

Nije vazno, ipak je to samoponizenje, a sta bi na to rekli tek nasi politicari iz 1914 da su zivi?

Bukvalno posipanje pepelom.
Велико је питање да ли су ти политичари из 1914. године наши, односно да ли смо ми њихови. Ми немамо са њима континуитет. Ова данашњу српску нацију би ти људи шимикама нашутирали не само из Србије, већ са целог Балкана.
Швабо хтео само да записује нешто по Србији и да он "снима". Рат смо им светски направили да се ни данас од њега још нису опоравили.

Back