Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.123
Evo ga i prvepljuge, došo čovek, misli valja se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prihvatam izvinjenje i odoh na tinder da tražim piletinu, neću valjda da gubim vreme ovde sa pregaženim tobomUh, izvini za ovo gore, ti si stvarno premlada za mene i premlada da bi ti se tako obraćao. Možeš ćerka da mi budeš po godinama.
Moraš triput dodeš.prihvatam izvinjenje i odoh na tinder da tražim piletinu, neću valjda da gubim vreme ovde sa pregaženim tobom
evo saćuMoraš triput dodeš.
Nemoj na tinder,ljubo......sve same nakaze tamo,bolje neki sexy forumasprihvatam izvinjenje i odoh na tinder da tražim piletinu, neću valjda da gubim vreme ovde sa pregaženim tobom
a mooojne breevo sraću
seksi forumaši su urbana legendaNemoj na tinder,ljubo......sve same nakaze tamo,bolje neki sexy forumas
gotovo sada mooojne bre
jel znaš vic o čerki i pripadnikuMožeš ćerka da mi budeš po godinama.
xixijel znaš vic o čerki i pripadniku
Eeeee nemas dobru metodu....ubaci sexy mjavatar kao ja I da vidis....seksi forumaši su urbana legenda
ispričaj strkiju
ja volim kad padaju na moju pamet, a ne na moj seksi avatarEeeee nemas dobru metodu....ubaci sexy mjavatar kao ja I da vidis....
Cika Zoki ne brinite,će nadjemo neku tetuLako je vama da se zezate, a meni će da pobegne zadnji bus za ritopek...
Goo girlja volim kad padaju na moju pamet, a ne na moj seksi avatar
Da mi počeše bulju u autobusu za Ritopek?Cika Zoki ne brinite,će nadjemo neku tetu
JastaMislim pasivno da mi počeše, ne agresivno seksi, nego onako pasivno seljački.
oćeš da vežbamo matiš?ja volim kad padaju na moju pamet, a ne na moj seksi avatar

znači da ne počupa tarzančiće?Mislim pasivno da mi počeše
sve može, samo šaha da ne igramooćeš da vežbamo matiš?![]()