Pasivni muskarci...

Covek veruje da vi (mnoge) devojke povrsno ocenjujete muskarce i da vam je glavno zadovoljavanje vasih licnih potreba i to smatra nepravednim.

E, ne lupetaj, leba ti. A vi zadovoljavate zenske potrebe, mukice, na svoje i ne mislite.
Ne radi se o zenama i muskarcima i povrsnom ocenjivanju. Radi se o tome da je najbolje kad se ljudi pronadju, da su na istim talasnim duzinama.
Evo moja kuma, pasivac nad pasivcima, ta je u stanju bila da i po mesec dana ne izadje iz kuce. Nasla istog takvog. Eno ih uzivaju. Niko nikog ne gusi.
Ako je pasivan, neka nadje takvu i svi srecni, jupi,je. A ne da se pravi pametan kako su aktivne zene sponzoruse koje samo zadovoljavaju licne potrebe. Misim...koja logika. Kiselo grozdje.

E, ne lupetaj, leba ti. A vi zadovoljavate zenske potrebe, mukice, na svoje i ne mislite.
Ne radi se o zenama i muskarcima i povrsnom ocenjivanju. Radi se o tome da je najbolje kad se ljudi pronadju, da su na istim talasnim duzinama.
Evo moja kuma, pasivac nad pasivcima, ta je u stanju bila da i po mesec dana ne izadje iz kuce. Nasla istog takvog. Eno ih uzivaju. Niko nikog ne gusi.
Ako je pasivan, neka nadje takvu i svi srecni, jupi,je. A ne da se pravi pametan kako su aktivne zene sponzoruse koje samo zadovoljavaju licne potrebe. Misim...koja logika. Kiselo grozdje.

Nemoj se duris na mene ovako pasivnog.;)
Ja samo prevodim njegovo misljenje, a sve sa ciljem aktiviranja moje pasivne teme i to iz ciste dokolice.:lol:

Okej, to si lepo rekla, da trazimo takvu kakva nam odgovara i da se ne opterecujemo aktivnim i pasivnim.:lol:

Repku dugujem !!!

Subudai je tačno rekao "vam je glavno zadovoljavanje vasih licnih potreba"...

"...ništa više mi ne kažeš da me voliš. Kada si mi zadnji put to rekao?"
"...dragi dali sam lepa?"
"... ni jednom me nisi pohvalio pred drugaricama/društvom!"
"...ništa me ne hvališ kako sam dobro odradila ovaj ili onaj posao?"
"...uopšte nisi primetio moju novu frizuru..."
"...da li si upošte video da sam smršavila?"
......

Ove rečenice žene vam neće reči direktno, (osim ako su već totalno razočarane nad muškarcima) ali tako u suštini misle.

Mada moram da dodam, da je to prirodno i muškarci bi trebali da to prihvate kao prirodno.

Tako da Nina, meni ne smeta da je tvoje glavno zadovoljevanje tvojih ličnih interesa :)

Pasivan sam, asocijalan i nadrndan covek... ali pojam moje pasivnosti se, msm bar, razlikuje od opsteprihvacene. Periodi intezivnog ludovanja bez potrebe su me prosli. Krdo ne volim, pa u njega idem po potrebi... ljude sklone komunikaciji i druzenju samovoljno ne razumem bas.
Na putovanja idem sa max jednom osobom da mi idioti ne bi skakali po zivcima.
Tako da u sustini ne znam da li sam pasivna ili mi samo smetaju ljudi pa su moje aktivnosti vezane za ono gde ne moram da ih gledam i slusam bez preke potrebe.
Msm cast izuzecima, postoje i ljudi koje obozavam, ali u dozama...

To su oni što kazu...izvoli draga,sve je u tvojim rukama i novčanik i tuki :manikir:

Znaci ima pozitivnih stvari.:per:

Meni devojke i drugarice prebacuju da sam pasivan..., a to u njihovom recniku znaci neko ko ne pokrece akciju i uglavnom slobodno vreme provodi na kompu...

Rafting, orijentiring, izleti i slicne varijante, ja na to cesto odmahnem rukom...:lol:

- - - - - - - - - -

Izlasci i neka jurnjava po gradu takodje.:kafa:

Sta znam, ja sam taj pasivac, volim mir i tisinu, mirno popodne u kuci, sedenje za kompom, dobar film, seriju.
Jednostavno, lepo se osecam medju cetiri zida, provod i sl. me ne zanima ni najmanje, ne mogu ni batinom da me isteraju, tako da ako naletim na devojku koja ima isti zivotni stil, super.

Ako za neke druge aktivnosti :per: ima volje kao i ja, onda super.
Da nekog animiram, osim ako taj neko nema volju da palamudi i "filozofira", to mogu kada god skoro.

Back