Pasivan energetski tretman - da život leči život

MladenS.

Primećen član
Poruka
968
Kada je Fleming stvorio penicilin, rekao je da njegov preparat deluje na principu da "život ubija život". To jeste tako, ali takvo lečenje nije baš prirodno. Mnogo prirodnije je da "život leči život". Kako bi izgledalo to lečenje? Zdrav čovek bi bio priključen na jedan aparat koji bi bio pojačivač bioenergije, a na drugom delu aparata bi bio priključen neko ko je bolestan. Naravno da bi taj pojačivač trebao da ispuni neke uslove, ali ništa što današnja elektronika nije u mogućnosti da ostvari. Eto, to je moje viđenje i buduće naučno istraživanje.

Kada je Fleming stvorio penicilin, rekao je da njegov preparat deluje na principu da "život ubija život". To jeste tako, ali takvo lečenje nije baš prirodno. Mnogo prirodnije je da "život leči život". Kako bi izgledalo to lečenje? Zdrav čovek bi bio priključen na jedan aparat koji bi bio pojačivač bioenergije, a na drugom delu aparata bi bio priključen neko ko je bolestan. Naravno da bi taj pojačivač trebao da ispuni neke uslove, ali ništa što današnja elektronika nije u mogućnosti da ostvari. Eto, to je moje viđenje i buduće naučno istraživanje.
Много природније је да живот лечи живот. Како би изгледало то лечење?

Ево, овако :
Bill Bengston with mice 0.jpg

treating-at-brown mouse.jpg

Bill Bengston mice 1.jpg

Mnogo je mali procenat, praktično spadaju u prirodnu anomaliju, onih koji su rođeni sa povećanom bio (životnom) energijom koju, između ostalog, mogu da upotrebe i za lečenje drugih ljudi. Zato ću pokušati da napravim, na osnovu dosadašnjih saznanja, jedan pojačivač koji će kod nas prosečnih tu energiju da pojačava i diže na viši nivo tako da ćemo i mi moći da lečimo bolesne. Eto, to je moja buduća misija i nastojanje.

Back