lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje je ipak ....Nikolic ponovo kao grobar, Seselj u ludari, gde mu je mesto, a Vucic na birou za nezaposlene....ili ispod "plavog mosta' gde bi njegova medena , silikonska usta mogla da lepo izdrzavaju i njega i porodicu mu......![]()

Opšte dobro tebi opet nije dobro. Mora biti da previše pratiš šta trabunjaju radikali.
....био Чедолинац данас на полиграфу 
Ne, najbolje je ipak krivousti tajkun Đilas, da sa svojom ekipom "građevinaca" mafijaša sredi Beograd i osmehuje nam se preko TV-a, onako slatko kao da ima čir na dvanaestopalačnom ...![]()

Jel' te Vucic yebo lose,kada ga toliko napadas?![]()

Ne znam za vas. ali meni je sama pomisao na Acu pichkoustog , na celu Beograda , toliko nestvarna , da jednostavno ne mogu ozbiljno da analiziram takav razvoj dogadjaja......
Beograd jeste , odavno , dziberija na kvadrat......nije to onaj kosmopolitiski grad,Beograd ce ponovo da potone u smradu najcrnje nacionalisticke i sovinisticke demagogije...zatvaranja u sebe, Kostunicine klaustofobije, i radikalske agorafobije............e, pa nazdravlje....ocemo li jedno "glamocko"????
Ne znam za vas. ali meni je sama pomisao na Acu pichkoustog , na celu Beograda , toliko nestvarna , da jednostavno ne mogu ozbiljno da analiziram takav razvoj dogadjaja......
Beograd jeste , odavno , dziberija na kvadrat......nije to onaj kosmopolitiski grad, u kojem se igrala "Kosa" u Ateljeu, kao prva predstava u Evropi....nije ni onaj u koji su dolazili Luj Armstrong, i Dizi Gilespi, dok se u okolnim zemljama ( sada clanicama EU ) slusala samo ruska vojna , pleh muzika.....daleko je ovaj Beograd i od nekadasnjeg sjaja Festa, Bitefa, Belefa.......Da li se neko seca, da je prvi kamen sa meseca, nakon USA poslat za Beograd???.....
Grad ciji duh se nekada osecao u taktovima pesama "devojko mala " , " April u Beogradu " ili nezvanicnoj himni grada " Beograde".......se odavno povija pod ogromnom kolicinom "dinarskog mentaliteta" u kombinaciji sa " orijentalnim duhom".........ubistvena kombinacija, koju olicavaju zavijanja fukosha iz Zitoradja, i tresi - mesi , fanova Karleushe i Baje male mindze.........
Da se razumemo , oduvek je u Beograd dolazilo mnogo ljudi, kako iz unutrasnjosti, tako i iz inostranstva.....ali , lagano, dozirano, necujno.......ti dosljaci, u principu preci vecine nas iz Beograda ,su se trudili da uhvate ritam velegrada, da shvate navike i razumeju nacin zivota u Beogradu.....i uspevali su u tome, dodajuci gradu jos vise od raznolikosti i bogatstva......
A onda, devedesetih , cunami ljudi koji ni nakon petnaest godina nisu prestali da gaje kokoske na terasi , da skacu "glamocko kolo" u stanovima , da zavijaju neke cudne 'zavicajne " oj, kozaro ....krike .
Dosli su ljudi koji nisu voleli grad u koji dolaze , a vremenom su ga sve vise mrzeli......o pokusaju da se uklope u duh Beograda nema ni govora............oni su , onako besni i bahati , nevaspitani i neotesani....potcinjavali Beograd svojim , gejackim navikama i kompleksima.......
Kao rezultat , dobicemo, izgleda gradonacelnika.......Acu pichkoustog...
Radikali i socijalisti na vlasti , u gradu koji je za predhodnog , pokojnog gradonacelnika dobio titulu " najperspektivnije evropske metropole".....i taman kada je uhvatio vazduh, Beograd ce ponovo da potone u smradu najcrnje nacionalisticke i sovinisticke demagogije...zatvaranja u sebe, Kostunicine klaustofobije, i radikalske agorafobije............e, pa nazdravlje....ocemo li jedno "glamocko"????
у праву си....био Чедолинац данас на полиграфу
![]()
PS ja bi da mi demonstrirate žikino... prošla su ta vremena da isto vidim naHRTupa zaboravih kako izgleda
![]()
I koja je poenta?
Shta nas zabole za tvoje trecerazredne misli i neuspeshan pokushaj da budesh satirichar?
Kakve to veze ima sa politikom?
Kakve veze tvojh stav o bilo chemu ima s bilo chim..missim,shta nas zabole kita shta ti mislish o Vuchicu,Tomi Chedi ili piramidama u Gizi?
Za to imash blog pa kuckaj bato dok ne odapnesh.
Tema je za kljuch jer veze nema s politikom.

Da pošalju Vučića na poligraf mašina bi poludela. Nije baždarena da svari baš tolike laži.
Mora da je tuzno biti toliko iskompleksiran ........
Bice da je to posledica traumaticnog zivota odraslog magarca sa babom.....![]()
[/B]
Sta ti je bre , zeno???.....ko se slatko osmehuje kada ima cir na dvanaestopalacnom??![]()
Kad Može Marlon što ne bi i demokrate?

ne, bez uvrede, post ti je s brda z dola i tesko ga je citati.... bole oci....
Idi naspavaj se pa sutra sastavi bolji...
Batice......ja imam razumevanja za tebe i slicne , kojima koncentracija popusta nakon dve prosto prosirene recenice.....malo treninga, poneka kniga, odlazak kod dobrog lekara, i mozda uspes i ti da napises nesto sto ima vise od dve recenice......makar pisao sto puta, kao Bart Simpson " ja sam nepismeno magarence".....![]()
Није Вучић пљувао на Србе и називао их највећим злочинцима. То су радили твоји чеда и дулић. Није Дулићу поклан велики део родбине од усташа. Вучићу јесте. Дулић је хвалио туђманову војску и пљувао на Србе. То није радио Вучић.
Вучић има стан. Ђилас солитер себи саградио.
. a mi žuti smo još malo pa savim-opozicija, je li tako?ili drugim recima......PRIDRZI ME ZA SRBIJU !![]()

Beograd jeste , odavno , dziberija na kvadrat......nije to onaj kosmopolitiski grad, u kojem se igrala "Kosa" u Ateljeu, kao prva predstava u Evropi....nije ni onaj u koji su dolazili Luj Armstrong, i Dizi Gilespi, dok se u okolnim zemljama ( sada clanicama EU ) slusala samo ruska vojna , pleh muzika.....daleko je ovaj Beograd i od nekadasnjeg sjaja Festa, Bitefa, Belefa.......Da li se neko seca, da je prvi kamen sa meseca, nakon USA poslat za Beograd???.....
Grad ciji duh se nekada osecao u taktovima pesama "devojko mala " , " April u Beogradu " ili nezvanicnoj himni grada " Beograde".......se odavno povija pod ogromnom kolicinom "dinarskog mentaliteta" u kombinaciji sa " orijentalnim duhom".........ubistvena kombinacija, koju olicavaju zavijanja fukosha iz Zitoradja, i tresi - mesi , fanova Karleushe i Baje male mindze.........
Da se razumemo , oduvek je u Beograd dolazilo mnogo ljudi, kako iz unutrasnjosti, tako i iz inostranstva.....ali , lagano, dozirano, necujno.......ti dosljaci, u principu preci vecine nas iz Beograda ,su se trudili da uhvate ritam velegrada, da shvate navike i razumeju nacin zivota u Beogradu.....i uspevali su u tome, dodajuci gradu jos vise od raznolikosti i bogatstva......
A onda, devedesetih , cunami ljudi koji ni nakon petnaest godina nisu prestali da gaje kokoske na terasi , da skacu "glamocko kolo" u stanovima , da zavijaju neke cudne 'zavicajne " oj, kozaro ....krike .
Dosli su ljudi koji nisu voleli grad u koji dolaze , a vremenom su ga sve vise mrzeli......o pokusaju da se uklope u duh Beograda nema ni govora............oni su , onako besni i bahati , nevaspitani i neotesani....potcinjavali Beograd svojim , gejackim navikama i kompleksima.......
Kao rezultat , dobicemo, izgleda gradonacelnika.......Acu pichkoustog...
Radikali i socijalisti na vlasti , u gradu koji je za predhodnog , pokojnog gradonacelnika dobio titulu " najperspektivnije evropske metropole".....i taman kada je uhvatio vazduh, Beograd ce ponovo da potone u smradu najcrnje nacionalisticke i sovinisticke demagogije...zatvaranja u sebe, Kostunicine klaustofobije, i radikalske agorafobije............e, pa nazdravlje....ocemo li jedno "glamocko"????
sta ces takva je volja naroda
.....yebo narod sa takvom voljom....
.....yebo narod sa takvom voljom....
![]()