Pas

e sad mi je lakse nego razmisljam nesto da li je moguce
da se mirka morde zaljubila u mene cim prati moje teme
a rece da sam glup a mi svi znamo da kad zena nesto rekne
ona misli na suprotno :rumenko:

Puuuuuf provaljena sam :sad2:

1. nisam primetila da samo žene bez partnera imaju pse uz to još i velike
2. milanče, pusti mirku, ona samo zeza...

Ko bre zeza nemoj da ti dodjem ???!!!! :azdaja:

E posebno volim ovaj smali sa oklagijom ne toliko sto je roze i sto mlatara ljutito nego sto ga je tab vrlo nadahnuto nazvao AZDAJA :zcepanje:

Nisam proucavala vezu slobodne zene - veliki pas, ali mi se fotka iznad sa mis pigi na povodcu veoma dopala. Originalno, narocito za Srbiju :D.Sta bi tek onda muskarci mislili :lol:...

Verovatno nesto slicno kao i kod postavljanja ove teme... :lol:, mada ne isklucujem preverte (za moj pojam). Mozda i znam nekog, a da pojma nemam sta radi, ali i bolje..:eek:. Lepse spavam i zivim sa manje ruznih informacija :aha:.

Inace je bila tokom o.g. reportaza o jednoj zenici iz Beograda koja je imala svinjce-ljubimca u kuci (nasla ga je kao malog), sad vec poveliko i planirala je da ga prebaci na selo jer je stan postao suvise mali za njih dvoje :lol:.

hm....oće da pričaju..pa ne razumem ni ja...dobre ribe imaju konje...galopere i kasače..a zvonko bogdan, on ima onog sa prikolicom..
ja imam tranzistor koji koristim u sexualne svrhe..služi da se isprati prenos utakmice u toku sexa..
neki ljudi, ne znate ih, oni su u zatvoru vadili mačkama zube...aj sad ti meni reci: ša će nekom krezuba mačka i ša uopšte radi mačka u zatvoru?? ne znate, normalno..i ne treba da znate.....

hm....oće da pričaju..pa ne razumem ni ja...dobre ribe imaju konje...galopere i kasače..a zvonko bogdan, on ima onog sa prikolicom..
ja imam tranzistor koji koristim u sexualne svrhe..služi da se isprati prenos utakmice u toku sexa..
neki ljudi, ne znate ih, oni su u zatvoru vadili mačkama zube...aj sad ti meni reci: ša će nekom krezuba mačka i ša uopšte radi mačka u zatvoru?? ne znate, normalno..i ne treba da znate.....

:confused: e stvarno moram da se pravim da ne razumem....nekim ljudima je neopisivo dosadno ili sta, kad tako dozivljavaju zivotinje????

Back