salinjo90
Aktivan član
- Poruka
- 1.494
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam znao pre braka da osoba koju ženim ne voli pse i mačke,
generalno - životinje, nikada se ne bih odlučio na brak.
Takvi ljudi su u pravilu samoživi, lukavi, prepredeni, neiskreni i nemoralni.
Baš takav je karakter isplivao kada smo se bolje upoznali.
Brak nije predugo trajao.
Zvanično, 7 godina, od kojih 5 sam proveo na radu u Moskvi.
Da nije bilo tog odsustvovanja, mnogo šta bih shvatio ranije i krenuo sam putem
koji mi je "pisan" !
Nikad neću da shvatim da čovek ne oseća ama baš ništa spram nazaštićene životinje,
koja mu poklanja svu svoju ljubav...!?
Ne mrzim ja njih, ali ih žalim i duboko prezirem !
Mi smo napravili grešku kada je naš pas imao nepunih godinu dana, ostavili smo je na čuvanje kod poznanika , jer u tom trenutku nismo imali drugog izbora i otišli na letovanje. Ona (ženka) je uspela da pokida ogrlicu i krene sa potpuno suprotnog kraja grada da nas traži. Istovremeno počinje i naša potraga za njom, lepili smo plakate, oglašavali je na sajtovima o ljubimcima i sl. Priznajem da nisam verovala da ćemo je naći, ali nisam mogla ni da tek tako prekinem da je tražim. I posle čitavih mesec dana stiže nam poruka na mobilni "Do li je ovo možda vaš pas" i slika... To ne mogu ni da zaboravim ni da opišem... A tek susret sa njom! Naravno i dan danas je kod nas, samo smo od tada oprezniji kome je i kako ostavljamo.
Koga da promeni? Odraslu osobu? To je teži slučajNisi mogao da je promeniš?
Imate jedan lep film koj je nalik ovoj istinitoj prici Hachiko a dog's storyZivotinje su zadrzale ono sto smo mi davno izgubili u ovom vremenu gde je novac sve.