pas udaren kolima

Skoro sam od Terzina čula za slučaj psa sa smrskanom nogom koji je mesecima izbacivao deliće kostiju kroz ranu koja nije htela da zaraste. Možda je ovo signal da ne treba da zaraste koji organizam sam šalje.
p.s. Kada bi svako od svojih prijatelja uzeo dve hiljade, mogli bi da rešimo par problema.Bar ovih tekućih

ne pas je jako uplasen sto je sam
devojka koj aga je cuvala u lokalu kad ga mazi on cuti
ka dje sam arlauce
boli ga to stoji
i veovatno muu nije jasno sta je
oseca nesto i cacka
raznih karaktera ima
sad je uvezan sa korpom i krojcovom kragnom
ne mrda
jeo je i pio
ali tek za nedelju,dve cemo znati da l;i je organizam prihvatio nogu je rje tri puta otvarano i radjeno.moguce infekcije
iako je pio non stop atb
i dobiojao longacef i vitamine direkt u venu
dobijao je i protiv bolova sve sto treba

Da li je moguce da u ovom glupom gradu Beogradu ne postoji ni jedan veterinar koji bi dosao da pomogne psu koga su udarila kola u 11 uvece??? Pas je bio ziv do jutros, sinoc mu je ,,ukazana pomoc`` zahvaljujuci zenama koje su imale kola pa su ga prevezle prvo do veterinarskog fakulteta koji naravno nije radio a kasnije su otisli kod nekog veterinara koji se ocigledno njie bas potrudio... I tako kuce vise nema a naravno pazljivi vozac nije ni stao!! Hoce li se ikada ista promeniti??

nece
i u americi gde idu u zatvor za stvari za koje kod nas ne odgovaraju,vozaci ne stanu kada udare zivotinju....(svuda ima izuzetaka naravno)
al tako ti je u celom svetu...
cak i coveka kada udare,dosta njih pobegne....

ja sam kao klinka dva puta videla kako coveka udara auto
oba puta u beogradskoj ulici....jednog momka i moju drugaricu
vozac koji je udario momka je pobegao,a vozac koji je udario moju drugaricu i mene za malo,je stao,stavio je u auto i odvezao u bolnicu.bile smo 3 razred osnovne tada.
a videla sam i kako udaraju zivotinje.nijednom niko nije stao.

Da li je moguce da u ovom glupom gradu Beogradu ne postoji ni jedan veterinar koji bi dosao da pomogne psu koga su udarila kola u 11 uvece??? Pas je bio ziv do jutros, sinoc mu je ,,ukazana pomoc`` zahvaljujuci zenama koje su imale kola pa su ga prevezle prvo do veterinarskog fakulteta koji naravno nije radio a kasnije su otisli kod nekog veterinara koji se ocigledno njie bas potrudio... I tako kuce vise nema a naravno pazljivi vozac nije ni stao!! Hoce li se ikada ista promeniti??

Prosla sam kroz slicno, ali u sred bela dana. Udaren pas, nas nekoliko ga sklonismo. Zvala privatnog veta, koji je na ovom forumu prilicno hvaljen, a ja nisam mogla ni osnovne informacije od njega da dobijem, a kamoli da primi psa. Za pare, naravno.

Posle nabavili auto, odvezli psa do v. fakulteta. Kolege su me skoro sutirale ispod stola u sali za pregled, posto od cudnih konstatacija dezurnog lekara bilo je tesko drzati usta zatvorena. Osim injekcije necega, nista drugo nije uradjeno, jer, kao, nije trebalo. Posle 2-3 dana pas je umro. Objasnjenje dobijeno u fazonu - smuti pa prospi.

Tada sam sa starateljkom razmisljala i o tuzbi. Kad sam dobila informacije kako bi taj proces izgledao i najverovatnije se zavrsio - bilo mi je jasnije.. :roll:.

Poslednja izmena:

Back