Pas Shapa

Shapa je odlicno, hvala na interesovanju. Na zalost, pored moljakanja i kontaktiranja silnih pojedinaca i organizacija, Shapa jos ostaje u Srbiji posto mi se oni koji su mogli dosta toga da urade nisu obratili ( svaka cast onima koji su se potrudili da nesto urade, a vecina njih su stranci ).

Vazno je da Shapa ode sa Sanjom u Englesku:) Jos kad bi se i to realizovalo, Shapa bi bio najsrecniji pas na svetu, hehe...Postoje neke opcije, ali ljudi koji se time bave mi se nisu javili, na zalost...A ja vise necu da moljakam.

Postavicu slike na FBu pa cu poslati na pp link.

Vazno je da Shapa ode sa Sanjom u Englesku:) Jos kad bi se i to realizovalo, Shapa bi bio najsrecniji pas na svetu, hehe...Postoje neke opcije, ali ljudi koji se time bave mi se nisu javili, na zalost...A ja vise necu da moljakam.

Postavicu slike na FBu pa cu poslati na pp link.

gledaj, ja sam ih zvala i nista....nema od toga...pretpostavljam
da nece vetovi, iako mogu....pretpostavljam....
a da ti to javljam...skontala si i bez toga...:(

gledaj, ja sam ih zvala i nista....nema od toga...pretpostavljam
da nece vetovi, iako mogu....pretpostavljam....
a da ti to javljam...skontala si i bez toga...:(

Ma da, znala sam da nece biti nista od toga..Hvala sto si pitala i pomogla koliko si mogla.
Mislila sam na drustva koja se time bave.
Shapa je predivan pas- odlicno se slaze sa drugim psima i obozava decu. Na zalost, ako ne ode sa mnom ( a po svoj prilici nece), morace ovde da se udomi..a svi znamo koliko je to lako!

Ma da, znala sam da nece biti nista od toga..Hvala sto si pitala i pomogla koliko si mogla.
Mislila sam na drustva koja se time bave.
Shapa je predivan pas- odlicno se slaze sa drugim psima i obozava decu. Na zalost, ako ne ode sa mnom ( a po svoj prilici nece), morace ovde da se udomi..a svi znamo koliko je to lako!

da sam mogla uradila bih...zao mi je...
sto se udruzenja tice...uglavnom nemaju
ni financijske mogucnosti, ni bilo kakvu...mrezu...
tako je kako je... sada...
nasa situacija je slicna...Lora tesko da ce naci dom
i kapiram kroz sta prolazite...:(

Back