Пас са три чипа

bilja3003

Primećen član
Poruka
602
Ова мала женкица нађена је код хотела Југославија. Име јој је Цоца. Први власник, негде из Обреновца је уредно чиповао и избацио на улицу :evil:. Онда је следећи чип добила од града, а затим и трећи :eek:, бог зна од кога ... Да човек не поверује. Тренутно је у градилишним баракама, питање је дана кад ће се бараке рушити. Сва обавештења о Цоци могу се добити на број: 062 158 06 93.

30658325919468286046.jpg
42299572875847520746.jpg

Lep je pas.
Ako ga neko ne prihvati.
pas će propasti.
Šteta.

Штета је за сваког напуштеног пса. Ова мала је толико мазна и весела да сам једва успела да је усликам као "озбиљног" пса, увек се нешто ваљушка, као што се види на другој слици.
Ипак, то са чиповима је за мене мистерија. Три чипа, хеј човече, ко је ту луд :eek: . Па зар нису могли да очитају?!
Хвала ти :hvala:
Поздрав ;)

Штета је за сваког напуштеног пса. Ова мала је толико мазна и весела да сам једва успела да је усликам као "озбиљног" пса, увек се нешто ваљушка, као што се види на другој слици.
Ипак, то са чиповима је за мене мистерија. Три чипа, хеј човече, ко је ту луд :eek: . Па зар нису могли да очитају?!
Хвала ти :hvala:
Поздрав ;)

Znaš šta je tu u pitanju ?
Prvi vlasnik je čipovao....
Pa,mu dojadila i izbacio je na ulicu.
Našao je neki ljubitelj pasa.
Svidela mu se,doveo kući,čipovao i vakcinisao na besnilo.
Nakon nekon vremena,dojadila i njemu.
Izbacio.
To se ponovilo još jednom.
Eto....a ona jadna nije mogla da kaže ovim smlatama
da je već čipovana.
Nikad nisam mogao da shvatim ljude,koji mogu privremeno da vole pse ?
Psa ili voliš, ili ne voliš.
A,nasuprot nekim ljudima,on,taj pas obožava gazdu do kraja života...
E,to je ironija i gorčina !
:mazipsa:

Znaš šta je tu u pitanju ?
Prvi vlasnik je čipovao....
Pa,mu dojadila i izbacio je na ulicu.
Našao je neki ljubitelj pasa.
Svidela mu se,doveo kući,čipovao i vakcinisao na besnilo.
Nakon nekon vremena,dojadila i njemu.
Izbacio.
To se ponovilo još jednom.
Eto....a ona jadna nije mogla da kaže ovim smlatama
da je već čipovana.
Nikad nisam mogao da shvatim ljude,koji mogu privremeno da vole pse ?
Psa ili voliš, ili ne voliš.
A,nasuprot nekim ljudima,on,taj pas obožava gazdu do kraja života...

E,to je ironija i gorčina !
:mazipsa:

Аха :aha: !
Ово је нека моја не много паметна максима коју увек понављам мада нема од тога никакве вајде, углавном је ситуација по том питању црна или бела:
Ако га не волиш, кад га видиш на улици, немој да га храниш нити појиш, али немој ни да га удариш ногом. Сигурно то ничим није заслужио осим што ти се нашао на путу.
Ако га волиш, имаш тугу и бригу за цео живот. Не да се нађеш и помогнеш само свом сопственом, него и сваком на кога уз пут наиђеш.
Али од тога не може да се побегне, тачно, или волиш или не :pas::mazipsa:

Poslednja izmena:
Treba prijaviti prvog gazdu, zbog toga chipovanje i postoji, Veterinar koji ima barem malkice svesti i savesti ne bi nikada chipovao po drugi ili treci put. Nego to sve Srbija placa pa rade sta im je volja, Chipuju do besvesti.

Јој, ја мислим да је то јалов посао. Можда га мало издеветати :whistling:. А ветеринари су посебна прича. Мислим, не знам више ни шта да изговорим у знак запрепашћења. Потпуно си у праву. Ја се једва одлучила да моје чипујем (једном :confused:), а ово јадниче када би ушло у самопослугу касе би полуделе :D.

Treba prijaviti prvog gazdu, zbog toga chipovanje i postoji, Veterinar koji ima barem malkice svesti i savesti ne bi nikada chipovao
po drugi ili treci put. Nego to sve Srbija placa pa rade sta im je volja, Chipuju do besvesti.

Kako to misliš, Srbija plaća ?
Meni nije Srbija platila čipovanje psa.
Kešnuo sam sam, koliko je tražio veterinar !
Možda nekome i plaća,ali se meni to desilo nije.
I ne bunim se zbog toga.
Bunim se za onu nerazumnu.,idiotsku i pljačkašku uredbu
o 30.000 takse za neke rase.
Jer me lično pogađa !

A,pas mi miran ko mače.
Ali,svrstan u tu kategoriju afričkih "zveri" u srpskom dvorištu.....

Poslednja izmena:

Back