Pas odgrizao čoveku nos!

Teret belog čoveka.

Ali, pretpostavljam da je ovde retko ko čitao Kiplinga.

Mislim da sam ja prva pitala.

Po čemu misliš da Čovek nije veći skot od Životinje?

Molim bez izigravanja priručnog šterebera pozivajući se na Ljudski Humanizam, Ljudsku Filozofiju, Ljudski Tehnološki Domet i sl.

Klot, naturalno.

Po čemu si Ti veći, bolji, lepši stvor?

Po čemu si ubio/povredio/unesrećio manje pripadnika svoje vrste?

p.s. i molim bez bukvalizma, ako to već moram crtat. Kad kažem Ti, mislim na Vrstu.

mislis da ce mila i zoran moci ziveti u istoj prostoriji/stanu?:think::think:

Prema onome što sam poslednje čula, Mila je bolesna, ima upalu pluća i još svašta nešto vezano za stalno ležanje, kao kad babe i dede slome kuk...

Види се да си максимално пристрасна. Човеку је пас одгризао нос, а ти причаш о некаквој Мили и слично... :roll:

Prvo, nije ona pomenula Milu. Drugo, možda i jeste pristrasna ali činjenice su na strani nas, pristrasnih na ovaj način. A treće, vidi se da taj unakaženi nije pazio na časovima prirode i društva u drugom osnovne.

pa to je opet problem gradske vlasti.

Ja kazem u Kragujevcu nema problema sa lutalicama, do pre 5- 6 godina ih je bilo mnogo, a sada ih ima bas manje, sinteri rade odlicno, azil radi odlicno.

Jeste da mi Verko nije omiljeni politicar ali neke stvari je odradio odlicno kao sto je taj azil npr.

Ni mene, kako vidim, niko ne uzima za ozbiljno kad objašnjavam da je u Kraljevu problem skoro potpuno rešen. Skoro da više ni vlasničke pse ne napadaju ti koji su prošli CNR, jedino nove lutalice proteruju sa svoje teritorije.

Nego, piše Mica o tome kako nju niti njene poznanike ne napadaju besne lunjare... Prošle nedelje, dve večeri uzastopce, na skoro istom mestu, dve pobesnele lunjare su ničim izazvane startovale moju trogodišnju ćerku i mene, ni pogledale ih nismo, niti smo mirisale na neku drugu životinju, jedva se odbranismo... od kerušica željnih maženja! :zcepanje:

Back