Pas izujedao i ubio vlasnicu (69), ćerka zatekla horor scenu

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
CRNA HRONIKA
15.09.2021. 14:09h 14:34h

Pas šarplaninac u Sarajlijinoj ulici u Kragujevcu danas je ugrizima za vrat usmrtio svoju vlasnicu Miloratku Veljković (69).
šarplaninac, pas, Kragujevac
FOTO: UCENTAR

Nesrećnu ženu je, nezvanično se saznaje, pronašla kćerka.
Ekipa Hitne medicinske pomoći morala je da sačeka policiju kako bi, nažalost, samo konstatovala smrt jer je pas pokazivao izuzetnu agresivnost.
Pretpostavlja se da se tragedija dogodila u ranijim prepodnevnim časovima.
Nesrećna žena je godinama hranila psa ubicu i nikome nije jasno zašto se ovo dogodilo. Komšiluk je šokiran ali niko nije želeo da komentariše nesreću.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3767843/pas-izujedao-gazdaricu-u-kragujevcu

Jezivo.....
Šarplaninaci su ogromni i jaki psi, čudi me uopšte ideja da penzionerka preko 60 poseduje takvg psa.
Не постоје опасни пси, пас је онакав каквим га власник направи, ова жена је очигледно планирала самоубиство и сада пас испашта.
Него не рекоше шта је било с псом, надам се да је добро.

Pas koji je usmrtio vlasnicu smešten u kragujevačku "Zoohigijenu"​

Beta​

INFO

16.09.2021.​

16:55 > 16:55​

KOMENTARI

12

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela žene (69) koja je juče preminula usled povreda od ujeda psa čiji je vlasnik, a pas je smešten u nadležnu ustanovu.
Pas koji je usmrtio vlasnicu smešten u kragujevačku Zoohigijenu

Foto: Pixabay
Viši javni tužilac Dejan Veljković je rekao agenciji Beta da je pas smešten u kragujevačku "Zoohigijenu" gde će biti obavljeni pregledi njegovog zdravstvenog stanja.

lg.php

Veljković nije mogao da precizira kakva će biti sudbina psa, ali je rekao da će se tražiti saglasnost nevladinih organizacija za zaštitu životinja, a videće se i kakva je bila praksa postupanja u drugim slučajevima.

PROČITAJ JOŠ​

Prema njegovim rečima, budući da se radi o vlasniku psa koji je preminuo, nema osnova za pokretanje postupka protiv bilo koga.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...snicu-smesten-u-kragujevacku-Zoohigijenu.html

Тужилац тражи сагласност кучећих НВО?!?!?!
За шта то тражи сагласност? По ком то основу и по ком то закону тужилац уопшт еконсултује НВО??

Најновији текст:

KOBAN BIO UGRIZ ZA VRAT: Stigli rezultati obdukcije Miloratke iz Kragujevca koju je rastrgao šarplaninac DVORIŠTE BILO PUNO KRVI​

CRNA HRONIKA
17.09.2021. 16:17h
Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela Miloratke Veljković (69) koja je preminula nakon što ju je njen pas šarplaninac izujedao nasmrt u dvorištu porodične kuće u Kragujevcu .
Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti preterano krvarenje iz vrata i da je nesrećna žena po licu i glavi imala više ugriza! Pas je odmah uhvaćen i trenutno je smešten u nadležnu ustanovu.

- Utvrđeno je da ima ugrize po vratu i desnoj strani lica. Koban je bio ugriz za vrat - rekao je izvor iz istrage.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...paign=Mini+Pool+(Kurir+%2f+Mondo+%2f+Espreso)

Имам да кажем да ми је жао жртве и да пса треба успавати.
Видео сам, жао ти је вероватно колико и овима пто намерно шире лажне вести.

А за пса ће тужилац морати да пита кучеће НВО, ето дотле смо дошли.

Видео сам, жао ти је вероватно колико и овима пто намерно шире лажне вести.

А за пса ће тужилац морати да пита кучеће НВО, ето дотле смо дошли.
А ти оно..........БАШ ЗНАШ......да је мени свеједно што је та жена скапала на јако мучан начин па би да ме мало деранжираш као човека само зато што не подржавам твоју патолошку мржњу према псима генерално и у било којим ситуацијама ! То инпутирај некоме ко је глуп да те чита између редова. Ти си свестан да се оваква убиства дешавају чак и у земљама са најстрожијим условима за држање паса. Али ти твоја подсвесна мржња неда мира свести па увек из тебе исплива оно најгоре бугарашко !

Али пази како измишљају, чуј, 'пас покушао да је спасе'....
Мозак ме боли од идиотизма.
Да....да....да......пас је увек крвник човеку и непријатељ. Он НИКАД није у стању да помогне човеку !! Па немој мислити кад те џукела на улице не погледа у очи......да не осети каква си изнутра и како гледаш чак и на оне псе који пролазе мирно поред тебе. Ја мислим да чак осете и то да гледам "Парове, фарму, задругу" итд и да загадиш ваздух око себе са три пакла дневно које пушиш.

Back