- Poruka
- 86
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питање на овој теми је лажно и оно се код истинских љубитеља животиња уопште не поставља.Оно што може да буде питање је да ли имамо услове да држимо живиње. Сигурно да се за мачку лакше нађе простор, а за пса већ мало теже у кући, па одлуке у многоме зависе од тога.
Они су разлићите животиње и питање је шта нама као чуварима више одговара.Ако постоје добри услови није никакав проблем што се тиће самих животиња иамти и псе и мачкејер они врло брзо науче да живе заједно у оквиру породице , нарочито ако одрастају заједно.
Imam macku a ranije sam imao pse. Sa mackama je dosta lakse, znaju da iskuliraju ali i traze prostor za sebe i da se puno ne diraju. Sa psima se nema mira ali su privrzeniji.
A moj je stav dijametralno suprotan. Ako macka mora da zivi u zatvorenom prostoru ( svejedno koliki je stan) i da ne moze da izlazi napolje,Питање на овој теми је лажно и оно се код истинских љубитеља животиња уопште не поставља.Оно што може да буде питање је да ли имамо услове да држимо живиње. Сигурно да се за мачку лакше нађе простор, а за пса већ мало теже у кући, па одлуке у многоме зависе од тога.
Они су разлићите животиње и питање је шта нама као чуварима више одговара.Ако постоје добри услови није никакав проблем што се тиће самих животиња иамти и псе и мачкејер они врло брзо науче да живе заједно у оквиру породице , нарочито ако одрастају заједно.