Partizani opet haraju Srbijom!

Veoma zanimljiva tema nema sta...
Cinjenica je to da su i Partizan i Zvezda nastali u doba najgoreg kumunizma... Kada smo i mi i Hrvati bili jedno u jednoj drzavi... Dakle ostavimo istoriju istoricarima i pogledajmo sadasnjost...
Imamo propali fudbal gde neki igraci ne znaju ni da trce... Imamo nacionalnu kosarku gde su je izdali politicari i ubacili u jadransku ligu*Covic i komapanija*... Ne razumem sto se svadjate i prepirete Partizan- Zvezda... Kada svi znamo da je problem u ljudima koji ih rukovode... Ako treba rusiti, rusimo prvo politicare a onda strucne stabove koji su na celu velikih SRPSKIH KLUBOVA!
Svi znamo da je na celu Kosarkaskog tima zvezde Slovenac! Svi znamo ko rukovodi fudbalskim timom Partizan! I svi znamo da to treba da se menja! Pljuju iz strucnih stabova jedni na druge a svi su isti! Dakle promenimo IZDAJNICKU GAMAD I SPORT CE DA NAM PROCVETA...To je jedino resenje...
Rusiti Kumunizam koji i dalje postoji! Dobro si rekao deca kumunizma i dalje vladaju!

ZA SRBIJU I BUDUCNOST NASEG NACIONALNOG SPORTA!

ZA KRALJA I OTADZBINU!

Sorab1:
Zagrebacki "Vecernji list" pise da Hrvatska ima 3 velika nogometna kluba: splitski "Hajduk", zagrebacki "Dinamo" i - beogradski "Partizan". "Partizan" je, pise list, osnovao general Franjo Tudjman, a duze od decenije predsednik kluba je Hrvat Ivan Curkovic.

:D
Eto, ovo sam i JA rekao, samo - iz zaebancije na relaciji Grobari-Cigani.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4162190&postcount=1401
Sad da vidiš o čemu je reč jer ako je Partizan hrvatski, onda je Zvezda...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4162324&postcount=1405

Sorab1:

Uprkos optuzbama da je Srbija zemlja u kojoj caruje sovinizam i nacionalizam, u Beogradu je danas na kljucnim funkcijama najmanje Srba.

Šef policije? Šef BIA-e? Načelnik Generalštaba? Direktor firme za telekomunikacije?
Vodja patriotskog narodnog pokreta?
Koliko je poznato od funkcije se ne živi ali od para - da!
Samim tim nemoj da brineš - sav novac je kod par Srba :lol:

eremita:
Одличан и тачан текст Сорабе1 - него КО је писао, ти, или...???

"Jao slatka što ti lepo stoji crnina. Ako je iko rodjen za istu to si ti. Mmmm kako fina tunika... Znaš gde je najjeftinije kupovati sveće i tamjan?"

Sorab1:
Tacan je 100%. Nisam ga ja pisao, vecernje novosti ili politika od pre godinu dve.

Šta kažeš? 100% prirodan?
http://www.stormfront.org/forum/showthread.php/partizani-opet-haraju-srbijom-228888.html
Od kada je ovo redakcija "Vecernjih Novosti" ili "politike"? Ko je glavni i odgovorni?

stručno pitanje:
siptare%20u%20jame%20cigani.jpg

koja ti se poruka ovde najviše dopada?

Iron Lord:
Цитат:
Оригинал поставио eremita
Одличан и тачан текст Сорабе1 - него КО је писао, ти, или...???

"Jao slatka što ti lepo stoji crnina. Ako je iko rodjen za istu to si ti. Mmmm kako fina tunika... Znaš gde je najjeftinije kupovati sveće i tamjan?"

Хајде да напишеш овакав коментар негде око 02:00 ... али ујутро у 07:00 ... теби стварно нешто фали... :roll: :roll: :roll:

Back