PARTIZAN

POZIV SVIM GROBARIMA DA SE SPREME ZA NAJBOLJI FORUM NA "KRSTARICI" SAZIVAM TAKMICENJE: "ZASTO ZVEZDA SIGURNO NECE UCI U LIGU SAMPIONA?" POSALJITE STO DUZE ODGOVORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DARdevil89:
POZIV SVIM GROBARIMA DA SE SPREME ZA NAJBOLJI FORUM NA "KRSTARICI" SAZIVAM TAKMICENJE: "ZASTO ZVEZDA SIGURNO NECE UCI U LIGU SAMPIONA?" POSALJITE STO DUZE ODGOVORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zato sto se u Evropi igra samo 90 min :lol:

SVI PRICAJU, JA SAMO CITIRAM:
SA IGROM PRUZENOM U SVAJCARSKOJ ZVEZDA NE MOZE NI DA SANJA LIGU SAMPIONA!!!-SOS kanal, emisija SOS u Svajcarskoj. Pa uostalom danas je zreb-U najboljem slucaju mozete da igrate sa Moldavcima, ali su vece sanse da dobijete neki tim kao sto su Real, Monako, Bajern, a kako kazu, najverovatnije ce vam, zbog poludirigovanog zreba, pasti LIVERPUL, to sam cuo jutros, ali nista ne mora da znaci.
Ako vam padne Real, koliko se ja secam, oni su propustili da se takmice u Ligi/Kupu sampiona samo negde sedamdesetih, kada su dva puta za redom uzeli Kup UEFA.
jovanaa izvini sto sam ti uzeo temu, ali sto vise foruma na temu Partizan-a, to bolje.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dobili ste PSV AJNDHOVEN!!!!!!!!
Kako smesno, mozda i jeste imali srece, ko zna, ali ne verujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bas sreca sto je Kezman otisao, sad bez problema mogu da navijam za Zvezdu, ali ne ocekujuci pobedu.
Mozda ce u kupu UEFA, ako ne ispadnete od Jang Bojsa
biti "veciti derbi" (!?)

DARdevil89:
Delija_do_smrti:
E MOJI GROBARI!!IMATE VI KOMPLEKS ZVEZDE!MNOGO STE JADNI!HAHAHHA
GROBARI ZDRAVO!

NEMAMO MI NIKAKAV KOMPLEKS, NEGO OVE GODINE U TRECEM KOLU IMATE PROTIVNIKE KAO STO SU REAL, BAJERN ILI MANCESTER, TAKO DA SIGURNO NECETE IMATI SRECE KOLIKO PARTIZAN (A NI ZNANJA)

Da Zvezda sigurno nece davati sama sebi gol kao sto je to cinio Partizan prosle godine inace protivnik je PSV!

Ahm,Grobari navedi vas veci uspeh u zadnjih 20 godina,mada moze i od nastanka kluba,samo vas cekam.
Kup Sampiona,Internacionalni Kup,kad prodjete grupu javite mi...
U Svaka cast sto ste 1965. godine izguibli od Real,buhhaha... 8) 8) 8)

1) O vasim uspesima moze da se pise u antickim istorijama, cigani!!!

2) Koje boje je prvi srpski dres u Ligi Sampiona?

3) Nadjite mi i jedan veci Zvezdin uspeh u kosarci i vaterpolu na medjunarodnoj sceni!!!

U sportu uopste, Partizan je daleko ispred Zvezde!!!

Back