Partizan - Vojvodina

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.532
Ubili su lalose... Deklasirali lalat filijalu.

Svima je jasno da posle samara u derbiju rupasima i vose, da partizan namesta utakmice i gubi zarad zarade sa strane...u ping pong ligi je jasno da titula se navuci rupi, i savo je izjavom na pocetku sezone to rekao...

Dakle u evropi i kada treba u prvenstvu biju, bez problema....

Za titulu kad padne vucko...

Do tad ne sekirajte se obezbedicemo evropu , kad treba mi rupu i lalose pregazimo ko plitak potok....

Treba da dodjemo do para za pojacanja ozbiljna....nalaze ih tako sto gube od luzera a na kladionici uzimaju pare...posle derbija i dansnje sramote ucinjene lalosima.... Jasno sbe. Lad oce da igraju nema im premca....

Dje si rik ros... Boli ovo a...

Dzaba ste krecili....

Ubili su lalose... Deklasirali lalat filijalu.

Svima je jasno da posle samara u derbiju rupasima i vose, da partizan namesta utakmice i gubi zarad zarade sa strane...u ping pong ligi je jasno da titula se navuci rupi, i savo je izjavom na pocetku sezone to rekao...

Dakle u evropi i kada treba u prvenstvu biju, bez problema....

Za titulu kad padne vucko...

Do tad ne sekirajte se obezbedicemo evropu , kad treba mi rupu i lalose pregazimo ko plitak potok....

Znaci rupa i lalosi su krivi sto vas ugazi Cukaricki i jos jedno 5 timova iz ling longa pre kraja oktobra..........

Znaci rupa i lalosi su krivi sto vas ugazi Cukaricki i jos jedno 5 timova iz ling longa pre kraja oktobra..........
Sotire pazljivo citaj...

Nas niko nije ugazio!!!

Cuka nas dobio iz kontre, nista vise od tog nisu pokazali. Lucani iz jednog suta na gol!!!

Dok sno mi imali nebrojeno sansi...

Ako je neko ugazen , TO STE VI I SLANINA..
Vama je kriv debil miloje i kukavna igra , ali ugazili smo vas...slanina je juce istopljena u cvarke....

Sta ti to govori?

Igramo kad hocemo....ocito sy digli ruke od ping pong lige...

Recimo cuka jedva uzme bod kuci sa lalosima a mo ih ubijemo...

Molde oh natrco razvalio na brdu, a mi prodjdmo molde...

To tu govori dovoljno, upravo hazenje vas i slanine, a pucamo od lucana....

Eto, vama je bolja poseta. Stavi prst na celo, pa razmisli zasto su nam' stadioni prazni.
Stadioni su prazni jer su ljudi digli ruke od gledanja fudbala gde se i pre pocetka sezona zna da je titula izmedju Zvezde i Partizana ... i sta sad ? Treba da dodje neko kao navijac FK Indjije i da ocekuje da ce njegov tim da pobedi protiv istih ?

Nisam uopšte pričao o praznim stadionima nego o vašem ukokanom kriminalcu. Al ne mogu da ti vazda crtam.
Kako sad to? Zar nisi odgovorio Smartanabilu na poruku, citiram. "Ovo je trebalo Partizanu ali steta sto nije bilo gledalaca ; ali sa razlogom"?
Meni je ne shavtljivo da odrastao covek prica o ovim stvarima.. Mislim na huligane, kriminalce, itd.. Vrlo dobro znas da toga ima na obe trebine. Ali ono, ti jednostavno trazis bilo sta, samo da bi ovde nekog' provocirao. Ocigledno da ti je to fetis.

Stadioni su prazni jer su ljudi digli ruke od gledanja fudbala gde se i pre pocetka sezona zna da je titula izmedju Zvezde i Partizana ... i sta sad ? Treba da dodje neko kao navijac FK Indjije i da ocekuje da ce njegov tim da pobedi protiv istih ?
Znas kako, i proslih godina se znalo da ce titulu uzeti Zvezda ili Partizan. Pa su nam' tribine bile pune. Kriminal, razni Terzici, Vucelice, Kokeze itd.. Su rasterali ljude sa stadiona.

Back