PARTIZAN U EVROPI??

Tipkaros:
Clockfixer:
Partizan razbija CSKA i ide dalje i tamo uzima koju pobedu i obezbedjuje i smrdljivoj zvezdi da sa drugog mesta ide u Ligu sampiona.

Na srecu, koeficijenti za sledecu sezonu su vec odredjeni tako da i u sezoni 2005/2006 SCG ce imati samo sampiona za predstavnika u LS. To cemo naravno biti mi. Inace, ako dobro igramo i prodjemo CSKA, onda nam otprilike treba bar jos jedan remi i onda kad prodjemo 2. kolo kvalifikacija za LS, u 3. kolu cemo biti medju nosiocima sto ce nam obezbediti mnooooogo lakseg protivnika. Vise informacija o tome na www.partizan.co.yu u odeljku "vesti".

Mislio sam na leto 2006.... a koeficijent nam je i dalje toliko mali da nas ni finale UEFA kupa ne bi izvuklo za zreb. Treba na zrebu dugo jos da se radi. ALi nema veze. I los zreb nas ne sprecava. Razbicemo sve. Jer PArtizan ulazi u novu eru. Prvoulazak u Ligu sampiona a sada i dobar rezultat u UEFA kupu. Iduce leto sigurno ponovo u Ligi.

E a sto se tice informacija po pitanju koeficijenata i slicno najbolji je sledeci sajt. Neverovatno je azuran i precizan. Pa uzivajte.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/

ja sam tu i imam fudbal i samo da sam đođela na kosilo :twisted: :) i navijam za crvene lune i imam žuto bajto ko bom velika bom pjevaćica :arrow: :shock: imam dušico zelenu i imam dušicu žutu .
vasa prijatjeljicia
vdana ljubaćica
vađa jedna in jedina Elektrifikacija
:twisted:

Back