Partizan stao pred velikim preokretom; Panter pogurao Barsu; Oglasio se ŽOC

Statistika​

81996_rs-par_orig.jpg

Dzabari Parker posle pobede:​

"Najavžniej je da smo pobedili, nemam komentar na onaj deo meča psoel naše velike prednosti, ali veliak pobeda za nas. Igrali smo danas protiv dva tima, protiv nas samih kada smo upali u krizu i protiv Partizana. Mi smo im dozvolili da se vrate, mi nismo u tim trenucima dali ono najbolje što imamo. Znali smo da oni mogu da igraju jako dobro na krilima navijača, nismo to hteli da dozvolimo"

Abrines:​

"Imali smo 20 razlike, u ovoj atmosferi ako im dozvolite da poveruju da mogu da se vrate to će i uraditi, i to se i desilo. Ali smo zadržali kontrolu i pribranost u toj kriznoj situaciji i uspeli da dobijemo. Bio sam vrlo ljut na nas zbog toga što smo dozvolili PArtizanu da se vrati u igru... Nismo naučili iz nekih naših grešaka od ranije, u ovakvim utakmicama u Evroligi. Imali smo sve u našim rukama, rezultat, dobre rotacije, uživali smo, međutim onda smo upali u tu dinamiku loših poteza, grešaka, promašaja i oni su se vratili u meč... Bilo je teško, obično takve mečeve gubi onaj tim koji isputi toliku prednost, ali smo ipak uspeli da odbijemo njihov nalet i drago mi je zbog toga"

Obradović govorio na konferenciji​

"Što pre shvatimo koliko je to važno, bolje za nas. Ljudi imaju pravo na komentare, ne bežimo od njih. Neki to rade profesionalno, neki na način na koji rade, ali to je sloboda govora. Mi trebalo nama samima da se bavimo i da to što se dešava ne utiče na nas", rekao je Obradović na konferenciji između ostalog.

Pokuševski: "Trebalo je da napravim faul"​

“Trebalo je da napravim faul, moram da pogledam snimak i utakmicu. Sve je to nešto o čemu možemo da razgovaramo i pričamo. Može da se popravi, a ono što ne sme da bude jeste, manjak energije i poštovanje tima”.
"Ниси ти требао да направиш фаул,јер онда кад си га направио,румениге те извлачи са паркета,сав зајапурен и урла на тебе као да си дао Аутокош тројку..а био си баш освежење у нападу кад те ставио у противнички Рекет да би те у 2 Полувремену ротирао споља .Кретен".

Back