PARTIZAN O5 !!!

FLUID:
@68Charger440
Stvarno preteruješ. Prazne priče do 101 i nazad.
Ajde kaži šta je to učinjeno izvan terena, a što je uticalo da smo vas razbucali do daske na terenu. I slep bi video da smo bolja ekipa od vas. Je l' tebi jasno da ste samo na prvoj utakmici vodili sa 5:4 i to je sve? Deluje ti neverovatno, ali istinito na tvoju žalost. Ne znam da li me razumeš ali ponoviću. Samo 5:4 na prvoj utakmici. :lol: :lol: :lol: I vi hoćete titulu. :lol: :lol: :lol:

Pa mislim da sam ponovio na pocetku. Ali evo za tebe jos jednom

-Na prvoj utakmici sve karte ste podelili samo grobarima. To se nije znalo na pocetku sezone kako ti kazes nego je to uradjeno posle jedne od utakmica protiv Buducnosti (cini mi se trece).
-Na drugoj utakmici ste imali tako slabu ogranizaciju. Da ste bolje organizovali utakmicu do sranja nebi doslo, utakmica nebi bila prekinuta, i pobeda nebi bila dodeljena partizanu.
-Treca utakmica, naravno, Zvezda biva kaznjena zato sto partizan nezna organizovati utakmicu.

68Charger440:
Pa mislim da sam ponovio na pocetku. Ali evo za tebe jos jednom

-Na prvoj utakmici sve karte ste podelili samo grobarima. To se nije znalo na pocetku sezone kako ti kazes nego je to uradjeno posle jedne od utakmica protiv Buducnosti (cini mi se trece).
-Na drugoj utakmici ste imali tako slabu ogranizaciju. Da ste bolje organizovali utakmicu do sranja nebi doslo, utakmica nebi bila prekinuta, i pobeda nebi bila dodeljena partizanu.
-Treca utakmica, naravno, Zvezda biva kaznjena zato sto partizan nezna organizovati utakmicu.
Da ti kažem još jednom da su sve ovo gluposti i da ovo ni u koju ruku nije uticalo na rezultat finala i na odvijanje rezultata na terenu, a samim tim ni na to ko će osvojiti titulu. Ovo što ti pišeš su izgovori koji nemaju blage veze sa mozgom. Ljudi koji navijaju za Zvezdu i koji su moji prijatelji su mi čestitali i rekli da je Partizan u bedljivo bio bolji. Ne znam zašto pokušavaš da dokazuješ nedokazivo.
Lepo skini izjavu Duška Vujoševića sa konferencije za štampu i samo će ti se kasti ko je i kako izrežirao prekid utakmice, a nije Partizan. A ona krpa od čoveka Šakota isto tako mlati praznu slamu pričom da se znalo ko će biti prvak. Naravno da se znalo kad Zvezda nije dorasla Partizanu u košarci.

@68Charger440
Eto vidiš kakav si ti. Ono što ti odgovara pričaš na sva usta, a kad se iznesu činjenice kao neko dete zatvaraš uši i vičeš na glas "neću da slušam, neću da slušam".

Rezultati stoje iza njega, a to što je loš kao čovek ne umanjuje njegov uspeh.
I Šakota izjave koje daje ovih dana polako postaje omražen. I takav čovek koji tim izjavama samo stvara mržnju između dva kluba da vodi reprezentaciju? E, jadna li je ta reprezentacija.

A kakve izjave Vujosevic daje? Moze li proci neki poraz partizana, a da on ne okrivi sudije.

Secas li se kad je izbila tuca na utakmici partizan - Hemofarm? Secas li se kako je Vujosevic podrzavao tu tucu i davao izjave tipa "jos su nas pokrali, jos su trebali da nas prebiju".

I da, rezultati stoje iza njega, ali on je uvek imao najbolji tim u zemlji na raspolaganju. Sa takvim uslovima nije tesko osvojiti titulu.

68Charger440:
.

On nema postovanja ni kod grobara, to govori dovoljno o njemu kao coveku.

Boze kakve gluposti pricas... Otkud ti znas da njega ne postuju Grobari? Vjerovatno se radi o nekim tvojim americkim prijateljima ,koji mijesaju pojmove simpatizer i navijac... Mi ovdje znamo da cijenimo Duleta.. Mnogi se slazu da mozda nije pravi trener za Evroligu ,a li sa druge strane ima 5 titula ,stvaranje velikog broja igraca i najvaznije - pokazao je u velikom broju situacija da je pravi navijac Partizana...

Mali savjet ..Ti si druze, ipak mnogo daleko od Srbije , i ne moze ti internet pomoci da shvatis situaciju ovdje ...Apsurdno je da pricas o Partizanovom ''lobiju '' ,sudijama itd. ako sve info. skupljas preko neta ...

Ajde i ja da se malo umesam u raspravu koju vodite vec par dana.
Prvo. charger. Moze nama da se svidja ili ne, Partizan je pokazao da je bolji tim ove godine i to treba priznati. Gledao sam utakmicu (govorim o prvoj) i Zvezda je dala maksimum i opet nisu uspeli nista vise od 2 poena razlike minut ipo pre kraja i onda umesto da pritisnu gube.
Obrni-okreni Partizan je ove sezone bio bolji.
FLUID sad malo o tebi :lol:
Ranije sam video da ni ti ne cenis Vujosevica kao licnost ali da ga cenis kao strucnjaka jer kako sam kazes rezultat stoji iza njega.
Ne slazem se sa tim. Dokaz u tome nalazim u cinjenici da je Vujosevic 2003. bio na celu nase reprezentaciji u kosarci (Evropsko prvenstvo u Svedskoj i cini mi se nase sesto mesto) kad smo prcnuli samo tako. Od njega je krenuo sunovrat nase kosarke A najcrnje od svega je to da svaki trener kao moralni cin podnosi ostavku ako se ne ispune ocekivanja a secas se njegove izjave? Ne pada mi na pamet da dam ostavku, mogu samo da me smene.
Toliko o njemu kao coveku i strucnjaku.

goocha:
Boze kakve gluposti pricas... Otkud ti znas da njega ne postuju Grobari? Vjerovatno se radi o nekim tvojim americkim prijateljima ,koji mijesaju pojmove simpatizer i navijac... Mi ovdje znamo da cijenimo Duleta.. Mnogi se slazu da mozda nije pravi trener za Evroligu ,a li sa druge strane ima 5 titula ,stvaranje velikog broja igraca i najvaznije - pokazao je u velikom broju situacija da je pravi navijac Partizana...

Mali savjet ..Ti si druze, ipak mnogo daleko od Srbije , i ne moze ti internet pomoci da shvatis situaciju ovdje ...Apsurdno je da pricas o Partizanovom ''lobiju '' ,sudijama itd. ako sve info. skupljas preko neta ...

Svratim nekada do Serbian Cafe foruma, dovoljno mi je da vidim sta tamo grobari pisu o njemu.

Cene njegove rezultate, ali kao coveka ga mrze vise nego sto bi ga mrzili da vodi Zvezdu.

To sto sam daleko od Srbije ne znaci nista. Imam i ovde nase novine, imam i ovde nasu televizju. Isto ono sto sam imao u Srbiji.

68Charger440:
To sto sam daleko od Srbije ne znaci nista. Imam i ovde nase novine, imam i ovde nasu televizju. Isto ono sto sam imao u Srbiji.

Sto se ti njima opravdavas? Takvi, kad nemaju nikakav valjan argument, se pitaju: sto si otisao? Ti nisi ovde i ne znas ! Ti nemas informacije.... Oni ne znaju da covek ne mora da bude u svakom cosku sveta pa da ga pozna. Ponekad je dovoljno, da steknes sliku i sud o nekome i necemu, da pogledas neku reportazu na TV i da znas SVE !!! Oni to ne znaju jer se nalaze u samo jednom cosku ove planete i razumljivo, ograniceni su u sposobnosti rasudjivanja. Jedan me je malopre toliko iznervirao da sam mu napisao i ono sto u zivotu nikada nikom nisam rekao ni u sali. Mozda ces pronaci moju reakciju i poznati da to nisam ja, da je to neko moje drugo ja koje sam imao dok sam ziveo u Srbiji. Necu da se vratim u Srbiju, necu da budem onaj ja od malopre. Hocu da me policajac postuje i da mi se obraca sa "gospodine, da li biste bili ljubazni da mi pokazete vozacku dozvolu i papire od auta?"

Ne mogu vise da slusam:"gde si krenuo? Sta to imas u autu? Izadji napolje mamu ti..."

Necu da se toga ni prisecam. Koji me je **** ter'o da dodjem na ovaj forum kosarke?

Pokvario sam utisak sa onih divnih stranica fudbalskih i najlepse teme na Krstarici FK KRSTARICA, kada smo svi jedno a jedan je sve pa makar bio Delija - ciganin ili Partizanovac - grobar.

tab503:
Ajde i ja da se malo umesam u raspravu koju vodite vec par dana.
Prvo. charger. Moze nama da se svidja ili ne, Partizan je pokazao da je bolji tim ove godine i to treba priznati. Gledao sam utakmicu (govorim o prvoj) i Zvezda je dala maksimum i opet nisu uspeli nista vise od 2 poena razlike minut ipo pre kraja i onda umesto da pritisnu gube.
Obrni-okreni Partizan je ove sezone bio bolji.
FLUID sad malo o tebi :lol:
Ranije sam video da ni ti ne cenis Vujosevica kao licnost ali da ga cenis kao strucnjaka jer kako sam kazes rezultat stoji iza njega.
Ne slazem se sa tim. Dokaz u tome nalazim u cinjenici da je Vujosevic 2003. bio na celu nase reprezentaciji u kosarci (Evropsko prvenstvo u Svedskoj i cini mi se nase sesto mesto) kad smo prcnuli samo tako. Od njega je krenuo sunovrat nase kosarke A najcrnje od svega je to da svaki trener kao moralni cin podnosi ostavku ako se ne ispune ocekivanja a secas se njegove izjave? Ne pada mi na pamet da dam ostavku, mogu samo da me smene.
Toliko o njemu kao coveku i strucnjaku.
Tačno je da Vujošević nije uspeo sa reprezentacijom, ali s obzirom koliko je igrača otkazalo u poslednjem trenutku dobro smo i prošli. Ne znam tačno koji je sastav ekipe bio u Švedskoj. Ako neko zna neka napiše ili ću malo pretražiti na internetu pa ću da ga okačim ovde. Koliko se sećam bila je to otprilike druga petorka u startnoj postavi u odnosu na one igrače koji su bili na spisku reprezentativaca. Realno se nije moglo više.

v.v.ilic:
Sto se ti njima opravdavas? Takvi, kad nemaju nikakav valjan argument, se pitaju: sto si otisao? Ti nisi ovde i ne znas ! Ti nemas informacije.... Oni ne znaju da covek ne mora da bude u svakom cosku sveta pa da ga pozna. Ponekad je dovoljno, da steknes sliku i sud o nekome i necemu, da pogledas neku reportazu na TV i da znas SVE !!! Oni to ne znaju jer se nalaze u samo jednom cosku ove planete i razumljivo, ograniceni su u sposobnosti rasudjivanja. Jedan me je malopre toliko iznervirao da sam mu napisao i ono sto u zivotu nikada nikom nisam rekao ni u sali. Mozda ces pronaci moju reakciju i poznati da to nisam ja, da je to neko moje drugo ja koje sam imao dok sam ziveo u Srbiji. Necu da se vratim u Srbiju, necu da budem onaj ja od malopre. Hocu da me policajac postuje i da mi se obraca sa "gospodine, da li biste bili ljubazni da mi pokazete vozacku dozvolu i papire od auta?"

Ne mogu vise da slusam:"gde si krenuo? Sta to imas u autu? Izadji napolje mamu ti..."

Necu da se toga ni prisecam. Koji me je **** ter'o da dodjem na ovaj forum kosarke?

Pokvario sam utisak sa onih divnih stranica fudbalskih i najlepse teme na Krstarici FK KRSTARICA, kada smo svi jedno a jedan je sve pa makar bio Delija - ciganin ili Partizanovac - grobar.

Svaka cast za napisano.

@v.v.ilic
Što se izbedači čoveče? Ajde bre kao da prvi put razgovaraš sa nekim iz Srbije. Normalno je da nećeš da se vratiš ako imaš tamo bolje uslove za život. Ali moć rasuđivanja zavisi od čoveka i njegove svesti, a ne od tih ćoškova koje pominješ.
Ajde sad se lepo smiri, popij kaficu i beži u FK Krstarica. I tamo se osećaj kao kod svoje kuće. Nemoj ovde da se osećaš gde se ja osećam. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
@v.v.ilic
Što se izbedači čoveče? Ajde bre kao da prvi put razgovaraš sa nekim iz Srbije. Normalno je da nećeš da se vratiš ako imaš tamo bolje uslove za život. Ali moć rasuđivanja zavisi od čoveka i njegove svesti, a ne od tih ćoškova koje pominješ.
Ajde sad se lepo smiri, popij kaficu i beži u FK Krstarica. I tamo se osećaj kao kod svoje kuće. Nemoj ovde da se osećaš gde se ja osećam. :lol: :lol: :lol:
Fluid, kao sto znas sa fudbalskih tema, postujem te kao ravnopravnog sagovornika iako si ofarban u crno-belo. Cak sam te uzimao kao primer kakav treba da bude "grobar". No i tvoje reakcije (neke) na ovoj temi su prevazisle granice korektnosti. Nisam zareagovao na njih jer opet kazem sebi, svako moze da "pukne" ali slika mu je drugacija. Tu pre svega mislim na tvoja neka obracanja "Nevidljivom". Ali znam, jedan drugome cete oprostiti jer ste obojica fudbaleri FK Krstarice a imate i rukovodeca mesta u upravi. :lol:,:D,:lol:
Upravo sam skuvao kaficu da se smirim i na miru odpocnem novi radni dan. Tvoj prilog je tome mnogo doprineo. Dodji i ti na FK Krstaricu, bezi sa ove teme koja narusava unutrasnji mir.

Back