Partizan bez plejmejkera

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
69.259

Partizan može da ostane bez igrača, plejmejker dobio poziv da krene putem Džejmsa Hardena​

1696256300-PARTIZAN-CEDEVITA-GAME-3_128-750x524.jpg
Savo Drezgić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport
Srpski košarkaš Savo Drezgić nalazi se u poziciji da ostane u Sjedinjenim Državama.

Doskorašnji košarkaš Partizana preselio se pre nekoliko nedelja u Dejtonu Bič gde pohađa sportsku akademiju DME.

Spomenuta akademija je krajem decembra objavila svoju najnoviju akviziciju, dok su mu sada ponude poslali i koledži Arizona Stejt i Južna Florida.

Prvi su to uradili ljudi sa Južne Floride 13 januara, a onda nešto kasnije i Arizona Stejt, DME akademija se time pohvalila putem zvaničnih kanala komunikacije, što je i sam Drezgić podelio putem svojih društvenih mreža.
Organizator igre, jedan od najtalentovanijih u našoj zemlji, moći će da se okrene nekom od spomenutih koledža i da preko njih traži svoj put ka NBA ligi.
Već do sada je Savo odigrao neke sjajne utakmice i pre ponuda koledža je na dve odigrane utakmice imao prosečno 34 poena, 11 skokova i 12 asistencija u proseku.
To može da bude i signal da se neće vraćati u Partizan gde je kod Željka Obradovića više trenirao s ekipom i tek sporadično dobijao šansu.
Ukoliko bude izabrao da ode u Arizonu Stejt, krenuće tragom nekih od poznatih igrača poput Džejmsa Hardena ili legende Lejkersa Bajrona Skota. San Devilsi, Arizonin tim se takmiči u Diviziji 1 u američkoj koledž košarci. Drezgić tamo može da ide 2025. godine.


Izvor: Sport Klub
 

Back
Top