Partija Mladih

Da li neko zna koji su ovi ljudi i šta hoće? Imali su navodno neki sajt www.partijamladih.org ali to sada ne radi. Izgleda da su neka stranka a jedino što rade je da kače video klipove sa pesmama na Youtube. Ne bih se ni setila da postoje da nisu izlepili ceo grad sa nekim sličicama Male sirene i Erika i natpisom Kokain ubija ljubav (samo ne znam što su njih stavili, nisu bili narkomani :lol:). Na sličicama je potpisan neki Boris Dimitrijević, predsednik Partije mladih.

Da li neko zna više? :mrgreen: Radoznala sam, ovo sa Malom sirenom me je oborilo s nogu. :lol:

"mladih"...to smo mi do 50 godova ili tako nesto...jel? :lol:

Партија младих- група плаћеника и то плус ментално деградираних.

Дотичног Бориса Димитријевића сам упознао и понудио ми је 500 еура да постанем његов члан.. Хахахаха,све у свему није њима лако.Кад сам ушао у неку дубљу идеолошку расправу са њим лик ми је рекао да се залаже за ''амерички национал социјализам по угледу на Буша '' z:mrgreen:

Auuuu cinimi se da si ti tu ispao "mentalno degradiran" kad nisi uzeo 500 eurica! :))
Mada citajuci ostale tvoje postove na ovoj temi vidim da si samo hteo da ispadnes zanimljiv time sto si objavio takvu glupost... Ko ce bre tebi da da 500e? :p

lik mi je pre 10 minuta, putem fejsbuka rekao da mi je uniforma poslata i da cu je uskoro primiti, a ni adresu mi nema, a vrhunac svega je to sto mi je rekao da me je upisao za vrhovnu komandu vojske srbije i rekao mi je : promovisem Vas u Pripadnika Zdruzene Opertivne Komande ...mislim komedija...:D

Back